SKØNHED

Efterårets skønheds-tjekliste

Vi går en koldere tid i møde, men er du klar til at pleje hår og hud, så du ikke lider nød, når rusk og regn tager over? Efter en lang sommer med masser af sol skal der fugt, vitaminer og energigivende ingredienser til. Mangler du noget på efterårets skønheds-tjekliste?

Efterårets 10 produkter til hud, krop og hår der tager dig sikkert igennem den koldere tid

Booster

Boostere bliver det helt store dette efterår, og efter en solrig sommer, hvor huden måske har fået en lille solskade eller to, er det forfriskende pust lige det, huden har brug for. Boostere er et nyt trin i den hudplejerutine og er beriget med et kompleks af kraftfulde antioxidanter, vitaminer og omega 3-6 fedtsyrer neutraliserer disse enkeltdosis booster-ampuller beskadigelse fra frie radikaler samt forebygger for tidlig hudaldring og pigmentering.

Antioxidant Energiser booster, Mádara, 10 x 3ml, 250 kr.Kan købes online HER

Antioxidant Energiser booster, Mádara, 10 x 3ml, 250 kr.

Kan købes online HER

Kosttilskud

Når energien er i topform, får du mere overskud − også til at passe skønhedsrutinerne. Start dagen på et godt kosttilskud, som kan hjælpe energiniveauet lidt på vej.

B-energy, New Nordic, 180 tabletter, 269 kr.Kan købes online HER 

B-energy, New Nordic, 180 tabletter, 269 kr.

Peel

Når vi peeler huden, renses uren hud og døde hudceller væk, porerne mindskes, og overfladen stråler. Peel din hud for at holde den sund og smuk – det gør den også mere modtagelig for fugt og andre styrkende behandlinger.

Glycolic Peel Mask, Caudalie, 75 ml, 230 kr.Kan købes online HER 

Glycolic Peel Mask, Caudalie, 75 ml, 230 kr.

Kan købes online HER 

Maske

Har efteråret fået godt fat i dig, og trænger du til et udstrålingsboost, så er det på med masken – det tager kun 10-15 minutter.  C-vitamin, B3-vitamin og grøn te er bare nogle af de aktive ingredienser, der er med til at opkvikke huden øjeblikkeligt. Brug den eventuelt, før du lægger din makeup om morgenen eller før en vigtig aftale.

Vit C Energising face mask, Rodial, 1 stk./ 135 kr. eller 4 stk. /425 kr.Kan købes online HER 

Vit C Energising face mask, Rodial, 1 stk./ 135 kr. eller 4 stk. /425 kr.

LÆS OGSÅ: Ny hudplejetrend: Hvad er multi-masking?

Serum

En serum kan give det lille ekstra touch, som netop din hud har brug for, og derfor er det vigtigt at vælge serum med stor omhu. Denne bekæmper dehydrering − noget de fleste af os har brug for, da fugt ikke kun er vigtigt for hudens udseende, men i høj grad også for dens sundhed.

Back To Life Hydration Serum, Pai, 30 ml, 362kr.Kan købes online HER 

Back To Life Hydration Serum, Pai, 30 ml, 362kr.

Øjencreme

Søvn er ligeså vigtigt som øjencreme, for det er her, kroppen regenererer celler og samler ny energi. Denne øjencreme genopbygger huden omkring vores sarte øjenomgivelser, mens vi sover – men du kan altså også bruge den om morgenen.

Repair Eye Supercharged Complex Synchronized Recovery, Estée Lauder, 30 ml, 500 kr.Kan købes online HER 

Repair Eye Supercharged Complex Synchronized Recovery, Estée Lauder, 30 ml, 500 kr.

Bodyscrub

Din hud har supergodt af minimum en ugentlig skrub, hvor du fjerner tør hud og døde hudceller. Det gør huden mere modtagelig for creme, og så føles den i det hele taget mere glat og lækker efter en scrub.

Perfecting Body Scrub, Darphin, 200 ml, 293 kr.Kan købes online HER 

Perfecting Body Scrub, Darphin, 200 ml, 293 kr.

Bodylotion

De fleste har for vane at smøre sig ind i en god creme efter badet. Og det betaler sig at gøre det, mens huden stadig er dampende og varm, for her er porerne åbne og mere modtagelige for creme. Brug en god nærende creme − efter måneder med bar hud i sommertøjet hungrer din hud efter det.

Acai Body Lotion, Rudolph Care, 200 ml, 395 kr.Kan købes online HER 

Acai Body Lotion, Rudolph Care, 200 ml, 395 kr.

Kan købes online HER 

Hårmaske

Et sundt hår opnås bedst med hårmasker. Find en god genopbyggende og fugtgivende hårmaske, som får håret på rette kurs – og husk at bruge den minimum en gang om ugen. Hvis du ikke har tålmodighed til at blive i badet og lade din maske trække, så lad den sidde i håret. Gør det for eksempel til en vane at bruge din hårmaske søndag morgen og hold så ellers bare fridag med maske i håret − hele dagen.

L’Hydration, David Mallett, 180 ml, 410 kr. Leave-in produkt til håretKan købes online HER 

L’Hydration, David Mallett, 180 ml, 410 kr. Leave-in produkt til håret

LÆS OGSÅ: Derfor skal du vaske dit hår mindre