SKØNHED

Få Christina Hendricks' skønhedstips

Mad Men-stjernen deler ud af sine skønhedshemmeligheder. Bliv skøn som Christina Hendricks

Skønheden Christina Hendricks er mest kendt for sit charmerende portræt af Mad Men-karakteren Joan. Som Joan oser Hendricks af selvtillid og femininitet, men også på den røde løber, har skuespillerindens sexede stil fanget folks opmærksomhed. Selv hævder hun, at hendes egen skønhedsstil minder meget om Joans.

"Joan er en klassisk skønhed, og min hverdags-makeup minder meget om hendes: Koralfarvede læber, neutral øjenskygge, flydende eyeliner. Det er håret, der adskiller os," siger Hendricks i et interview med Redbook Magazine.

Hendricks' sarte, lyse hud kræver dog pleje, og hun har ikke altid været så god til at passe på den.

"Jeg tog min hud for givet, da jeg var yngre. Nu er jeg mere opmærksom. Når man bor i Los Angeles, får man sol, bare man kører rundt i bil - og jeg får nemt fregner. Jeg bruger solcreme fra Dermalogica, og jeg elsker deres ansigtsbehandlinger," siger hun.

Selv i Danmark skal man huske at passe på sin lyse hud, for om vinteren er solens stråler nogle gange kraftigere end om sommeren. Christina Hendricks sørger foruden solcreme også for at forkæle sin hud med en af verdens dyreste cremer.

"Jeg forkæler mig selv med Crème de la Mer (som koster 130 amerikanske dollars for 30 ml). Det er en enorm nydelse! Min tørre hud suger den bare til sig," siger hun til Redbook Magazine.

Million-spørgsmålet: Er det røde hår ægte?

Joan er kendt for sit rød hår, og de velplejede lokker er da også blevet skønne Christina Hendricks' varemærke, men er hun egentlig rødhåret fra naturens side, eller har hun købt sig til den nu trendsættende farve?

"Jeg er lyshåret fra naturens side. Jeg har farvet mit hår rødt i mere end 20 år. Jeg har altid følt, at jeg var rødhåret - og som om jeg var en bedrager som blondine," afslører hun til Redbook Magazine.