HÅR

11 hårguides fra Instagram, som trin for trin hjælper dig til de flotteste frisurer

Vil du gerne lære at lave andre håropsætninger end den vanlige hestehale og knold? Så læs med her, hvor vi har samlet 11 gode hårguides, som du nemt kan lave derhjemme.

Er du (også) en af dem, der altid tyer til enten en hestehale, en knold eller blot lader håret hænge løst, når det skal gå lidt hurtigt? Og drømmer du om at variere dine håropsætninger bare en smule?

Men i stedet for at sætte håret op i en hestehale (igen igen), når du skal ud ad døren om morgenen, kan du med fordel hente inspiration fra Instagrams mange nemme hårguides.

Ved du ikke helt hvor du skal starte søgningen, så se med nedenfor, hvor vi har fundet Instagrams allerbedste hårguides, der med garanti kan give dig masser af inspiration til din næste håropsætning.  

Læs også: 12 fine frisure med fletninger

11 gode hårguides fra Instagram 

Fire nemme sommerfrisurer

Kan du ikke helt beslutte dig for hvilken frisure du skal lave en varm sommermorgen, så får du her 4 fine bud. 

Den voluminøse hestehale

Skal din hestahale have et voluminøst boost? Så gør ligesom på videoen her, for at give din hestehale masser af fylde. 

Blow-out med curlere

Dette 70'er-look er ikke til at komme udenom i år. For at opnå den helt perfekte blow-out, kan du med fordel bruge curlere til at skabe de bløde bølger i håret. Her viser J.Lo's stylist, hvordan du gør. 

Blow-out med børste og hårtørre

Har du ikke curlere liggende derhjemme, kan du også få det populære blow-out-look ved brug af en rund børste og din hårtørre. Se hvordan du gør her. 

Tre fine hverdagsfrisurer fra Gun-Britt

Med ét fin lille spænde, kan du lave hele tre forskellige hverdagsfrisurer. Her viser Gun-Britt, hvordan du let og elegant kan lave forskellige håropsætninger med spænder. 

Tre simple scrunchie-frisurer

Er du stadig ligeså forelsket i scrunchien som vi er, så får du her tre simple scrunchie frisurer, som gør dit look romantisk og sødt. 

Fletninger og knold i samme frisure

For at skabe et anderledes men samtidig genkendeligt look, kan du med fordel lave fletninger, inden du sætter din knold. Se hvordan i videoen lige her. 

Den stramme knold

Er du mere til det stramme og formelle look, kan du også indkorporere fletninger i en stram knold. Her viser Camilla Frederikke, hvordan hun skaber et af hendes go-to looks. 

Den løse knold

Mangler du en hurtig men pæn frisure, er den løse knold et godt valg. Lad eventuelt lidt pandehår hænge, så frisuren får lidt mere spil. 

Kendis-frisuren

Kendisserne er ofte en stor inspiration, når det kommer til hår og makeup. Forsøg dig med dette look a la Bella Hadid med den unikke hårskilning.

Mathilde Gøhlers signaturlook

Vil du ligesom Mathilde Gøhler, have naturligt fald i håret? Så se med i videoguiden her, hvor Mathilde skaber hendes signaturlook. 

Læs også: Kendt 70'er-frisure gør comeback