HÅR

11 hårtrends, der kommer til at hitte i 2021

Hvordan skal 2021-håret egentlig se ud? Skal det være naturligt, eller skal du ud i noget mere vovet? Læs med, og få svaret når IN guider dig gennem 2021s største hårtrends.

2020 bød på få frisørtider, store udgroninger og masser af opsat hår. 2021 har nu banket på døren, og udsigterne til en frisørtid i løbet af foråret er ved at være en realitet – og vi glæder os!

Corona eller ej, så byder et nyt årstal i kalenderen altid på nye trends, hvad end det er indenfor mode, makeup eller hår. Og ligesom med moden så går hårtrendsene også oftest fra catwalk til gadeplan.

Læs også: Hår-guide: Det værste du kan gøre mod dit hår

Og året byder både på bløde bølger og naturlige hårfarver, men også opsigtsvækkende hårfarver som tyggegummi-lyserød, og hårklipninger, der kræver lidt ekstra mod som for eksempel fuld karse eller langt pandehår.

Læs også: Dette nemme beauty-hack giver dig perfekt bukkede vipper

Vi har samlet de største hårtrends for 2021 – både dem, der kræver mod, og dem du måske allerede har testet. Og hvis du er til en af de modige frisurer, så er 2021 året, du nemt kan være det - for hvis det går galt, kan du blot gemme dig derhjemme indtil det vokser ud igen.

Se med i galleriet herunder, når vi har samlet 2021s største hårtrends.

2021s største hårtrends

Læs også: 5 tips: Sådan plejer og vedligeholder du dit lyse hår