HÅR

12 frisurer til foråret – hvilken skal du have?

Foråret er på vej – og ligeså vel som ved andre sæsonskift, er det ofte frisuren vi gerne vil skifte ud. IN har samlet 12 frisurer, som de kendte bærer dette forår. Måske du kan blive inspirereret til dit næste frisørbesøg…

Hvilken frisure skal du have dette forår?

Selvom vi ikke er særlig langt inde i det nye år, har de kendte allerede formået af inspirere os til nye forårsfrisurer.

På listen ses både opsætninger, men specielt også forskellige klipninger og nye nuancer indenfor hårfarve. Lad dig derfor inspirere til dit næste besøg hos frisøren herunder i galleriet.

LÆS OGSÅ: Godt nyt(h)år! 25 frisurer til det nye år 

Se hvilke frisurer der bliver store til foråret, og find din favorit:

Høj knold

Den høje knold var at spotte hos flere af de store modehuse til fremvisningen af SS19-kollektionerne. Den høje knold fremhæver kindben og så tillader den dig, at give den gas med voluminøse øreringe. Gør som Bella Hadid og skrab de små fimrehår væk med kam og hårspray. 

View this post on Instagram

12 hours in Paris

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Lad det gro 

Er dit hår ikke klippet i en af forårets populære korte frisurer eller farvet blåt, så skal det gro langt. Efter mange sæsoner med kort hår ser man igen, både på catwalken og hos stjernerne, at håret igen skal være langt. Red håret i en midterskilning og tilsæt de lange lokker godt med fugt. 

View this post on Instagram

#Saturday Mood.

A post shared by Ciara (@ciara) on

Royal knold 

Meghan Markle viste os alle hvordan knolden skulle se ud i 2018. Nu har hun gjort det igen. Den famøse knold er kommet længere op og blevet endnu mere 'tilfældig. Gør hende kunsten efter med denne guide: Nemme håropsætninger til hverdag og fest. 

Lang Pixie

Ejer du 2018's populære Pixie frisure så behøver du ikke en tur til frisøren lige forløbig. For forårets Pixie har fået vokseværk. Til foråret skal frisuren være kort i toppen og længere i siden og i nakken. 

View this post on Instagram

👅🎟🎀💝🍧💝🎀🎟👅

A post shared by Rowan Blanchard (◕‿◕)🌹 (@rowanblanchard) on

Flettede lokker 

Find barndomsbillederne frem, og lad dig inspirere af de nostalgiske fletninger. 2019 byder på fletninger i alle former. Uanset længde eller tykkelse kan du lege med de forskellige fletninger, og finde den som passer til dig. 

Sky-high hair

Foråret byder på stort hår med masser af volume. Lad dig inspirere af modehuse som Versace, Valentino og Brandon Maxwell og få lokkerne store og fyldige. 

Foråret er over os, og det er tid til at gøre dit hår klar til årstiden. Få frisørens tips til at få forårsklare lokker her. 

Voluminøse krøller 

I takt med at håret skal være stort og fyldigt er de voluminøse 80'er krøller atter at spotte i modebilldet og på den røde løber. Tilsæt rød læbestift for at gå all-in på det famøse Marilyn Monroe look. 

Hårpynt 

Hårspænder og klemmer i alverdens farver og former var ikke at komme udenom i 2018. Trenden fortsætter ind i 2019, hvor både tørklæder, turbaner, buttede hårbånd og sløjfer skal i håret.

 

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Blåt skær 

Farvede spidser har længe været en tendens, men nu ser det ud til, at de farverige lokker endnu er tilbage i modebilledet. Denne gang mere ekstrem, hvor hårfarve og kjole helst skal matche. 

Bløde krøller 

De bløde krøller er og bliver en klassiker, og vi er glade for, at de til foråret endnu engang bliver spået som en af de mest populære frisurer. 

Au Natural 

Forårets måske nemmeste hårtendens. Drop glatte- eller krøllejernet og omfavn dit naturlige fald i håret. Lad håret lufttøre så det får lov til at leve dets eget liv. 

LÆS OGSÅ: 10 frisurer til alle aldre med både langt og kort hår 

70'er bangs

Endnu engang er den famøse Brigitte Bardot frisure tilbage. Lad dig inspirere af 60'erne og 70'ernes vintage bangs - langt og med tekstur. 

LÆS OGSÅ: Den store hår-guide: Alt du skal vide for at få lækkert hår