HÅR

3 nemme håropsætninger til sommer

Plejer du også at smide håret op i den sædvanlige knold eller hestehale når det bliver varmt? Her er 3 nemme måder at variere knolden på, så den bliver mere interessant og velegnet til både formelle og afslappede begivenheder. Bliv guidet til de 3 nemme håropsætninger til sommer her.

Sommerdage er skønne, og vi håber altid på et utal af dem. Men en stribe sommerdage kan være enormt varme, hvis man har lange lokker, og man får en umådelig trang til at smide håret op i den sædvanlige knold. Heldigvis skal der ikke meget mere end få ændringer til at skabe en mere interessant håropsætning, som bestemt også går an til en festlig begivenhed som for eksempel et bryllup. Bliv inspireret af de her tre varianter, som er lige så hurtige og lette at lave som den almindelige sommerknold.

Håropsætning til sommer: Den høje knold

 

Placér din voluminøse knold en tand højere på hovedet, end du plejer. Og lad den være løs og tilfældig i looket ved at lade nogle totter falde ud. Knolden må endelig ikke blive for lille og stram, så du kommer til at ligne Lille My fra ’Mumitroldene’. Men hvordan rammer man den perfekte tilfældige knold? Der er 5 nemme trin...

5 trin til den perfekte høje knold

  • Bøj hovedet forover, og børst håret frem.
  • Saml håret på toppen af hovedet med en elastik.
  • Brug en stylingsspray, der giver tekstur, i længderne.
  • Toupér håret for at skabe endnu mere volumen.
  • Vikl håret rundt om elastikken, og brug hårnåle til at fastgøre enderne.

LÆS OGSÅ: Style den klassiske hestehale - og 12 nyfortolkninger

Håropsætning til sommer: Elegant chignon

 

 

En elegant chignon er et oplagt frisure til sommerens fester. Hertuginde Meghan har gjort chignonen til sin signaturfrisure, og hendes knold har et rodet tvist, der gør den mere moderne. I stedet for at skrabe håret tilbage i en knold, så lad håret være i en midterskildning, inden du samler det. Når du har fastgjort håret med hårnåle, elastik eller spænde, så rusk lidt op i hårbunden, så looket ikke bliver for pænt. Hvis du er vild med hertugindens hår, så få også de bedste hårtips fra Meghans frisør lige HER.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du en lav knold

Håropsætning til sommer: Hestehale med et tvist

 

Den lavtsiddende hestehale kan nemt se kedelig og slatten ud og måske lede tankerne mere hen på træningscenteret end et fint arrangement, men ved at skabe mere liv i det forreste hår, bliver den nemme frisure let til noget mere særligt. Lav en sideskilning i håret, og lad lidt af det forreste hår hænge, når du samler længderne i en hestehale. Brug et krølle- eller glattejern til at lave et let krøl i totten. Se HER, hvordan du laver krøller med dit glattejern.

LÆS OGSÅ: Sådan får du en fyldig hestehale

Læs mere om: