HÅR

4 hår-accessories der pifter din frisure op

Mangler du inspiration til, hvordan du kan pifte dit hår op? Med de her 4 hår-accessories er det nemt at opdatere hverdagens frisurer.

Er du fan af den velkendte hestehale, eller er du mere til den rodede knold? Har du lyst til at gøre mere ud af dit hår uden at vide, hvad du skal gøre? Her er fire accessories til håret, som giver frisuren et friskt pust.

LÆS OGSÅ: Her er hårprodukterne, du lige så godt kan købe billigt

#1 Opdater din frisure med en scrunchie

Styler du tit håret i en hestehale, men ville ønske du havde mere tid til at gøre mere ud af den? Den større og bredere udgave af hårelastikken er i butikkerne nu og kommer i alverdens farver og mønstre. Scrunchien er en sikker vinder, der giver dig en mere spændende hestehale.

LÆS OGSÅ: 12 alternative hestehaler

TIP

Scrunchien kan bruges på flere måder. Du kan have den om håndleddet, som et alternativ til et armbånd, eller du kan prøve den udvidede model ”scrunchie tail”.

LÆS OGSÅ: De 5 bedste festfrisurer til pagehår

En ”scrunchie tail” er en bred elastik – ligesom en almindelig scrunchie – men den har mere stof hængende fra siderne, som man kan binde som man lyster.

Scrunchie, Eugenia Kim, 420 kr. Kan købes online HER

Scrunchie tail, Jennifer Behr, 820 kr. Kan købes online HER

#2 Opdater din frisure med et hårbånd

Leder du efter et alternativ til den traditionelle hårbøjle, så burde du prøve hårbåndet med et tvist. Hårbåndet er i et blødt stof og kan fås i mange forskellige farver og mønstre. Snoningen i midten af båndet gør det mere unikt end de traditionelle hårbøjler.

LÆS OGSÅ: 9 hår-tricks, du ikke kender!

Hårbåndet er lige det du mangler, hvis dine løse lokker mangler et friskt pust, eller hvis din knold, fletning eller hestehale har brug for at blive holdt på plads med stil.

TIP

Hvis du bare ikke kan finde dit hårbånd i den rigtige farve eller mønster, så er der også en løsning på det. Hårbåndet er super nemt at lave selv, hvis bare du har nogle stofstrimler og en symaskine.

Se, hvordan du laver dit eget hårbånd her:

Hårbånd, Jennifer Behr, 1.083 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 5 frisurer du kan sætte med silketørklædet

#3 Opdater din frisure med hårklemmer

Mangler du en hurtig og effektiv måde at holde håret væk fra ansigtet på? Tag og prøv hårklemmerne. De gør det nemt og hurtigt at få håret til at se stilet ud i en løs knold eller halv hestehale.

De traditionelle hårklemmer har fået et mere moderne udtryk med flere farver og nye former. Du får derfor ikke bare en hurtig løsning, men også en stilet en.

TIP

Hårklemmerne kan fås i mange former og farver, alt efter hvad intentionen er. En god måde at inkorporere din hårklemme på kunne være ved at farvekoordinere den med dit outfit eller med andre accessoires.  

Hårklemme, Valet, 262 kr. Kan købes online HER

#4 Opdater din frisure med hårnåle

Hårnålene er måske de mest underspillede accessories, men de kan være din bedste ven, hvis dit hår nægter at samarbejde. Hårnålene giver dig muligheden for at gøre dit udslåede hår elegant på ingen tid. Brug dem til at sætte de små hår i nakken på plads, eller saml noget af håret på siden af hovedet.

3 TIP TIL AT FÅ MERE UD AF DINE HÅRNÅLE

  • Hårnålen skal vendes med den bølgede side mod hovedbunden og den flade side opad. På den måde vil hårnålen være mindre synlig, og samtidig vil den holde bedre på håret.
  • Hvis dine hårnåle også har det med at falde ud midt på aftenen, så spray dem med hårlak, inden du sætter dem i håret. De vil på den måde sidde meget bedre fast i håret.
  • Hvis dine krøller blive flade midt på dagen, kan du bruge hårnåle, når du styler. Brug hårnålene til at sætte de nylavede krøller fast til hovedbunden på, en sektion ad gangen. Lad dem køle af, til du er helt færdig med at bruge krøllejernet, og tag dem derefter ud. (Har du tykt hår, kan du med fordel lade hårnålene side i natten over.)

Hårnåle i perlemor, Jennifer Behr, 2.000 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 10 frisurer til alle aldre

Læs mere om: