HÅR

5 effektive hårkure, du kan få hos frisøren

Du har måske tænkt, at hårkure hos frisøren ikke er pengene værd, men visse hårkursbehandlinger kræver en professionel frisør. Her er 5 af de bedste professionelle hårkure, der redder dit hår til enhver tid!

Hårkure | Find den som passer til dig

Du har måske tænkt at hårkurer hos frisøren ikke er pengene værd, men visse hårkursbehandlinger kræver en professionel frisør.  Her er 5 af bedste professionelle hårkure, der redder dit hår til enhver tid!

At bruge penge på en hårkur hos frisøren, kan virke som at kaste penge ud af vinduet, hvis man ikke føler at håret har fået den helt store forvandling. Derfor har vi samlet de bedste professionelle hårkursbehandlinger, du kan få hos udvalgte frisører, så du ikke går forgæves. Om det er hovedbunden eller de tørre lokker der trænger til en tur, så har vi fundet en hårkur, der passer til dig og dit hår.

LÆS OGSÅ: Redaktionen tester | Hårkure

1. Den drastiske forvandling | Smartbond

Hvis du synes det er tid til forandring – om det bare er en let farvning eller den helt store make over, så skal du ikke være bange for, at det skader eller går ud over dit skrøbelige hår. Du kan skifte fra blond til mørk, få et solkysset sommerlook eller eksperimentere med pastelfarver, uden at de mange transformationer giver dig et resultat med ødelagt hår.

INs skønhedsassisten udtaler om behandlingen: ”Jeg gennemgik en farvebehandling, hvor mit hår blev farvet hele tre gange på samme dag! Jeg frygtede at mit hår ville blive kruset, ødelagt og endnu mere slidt efter både at få mørke farver og blegning i – men jeg endte op med det mest smørbløde hår, som efter 14 dage stadig kan føles!”.  

Niveau Frisør
H.C. Ørstedsvej 48b, 2000 Frederiksberg C.
www.niveaufrisor.dk
Pris ca. 175 kr.

2. Når hovedbunden driller | Kérastase

Hvis du døjer med en sensitiv hovedbund, kløe, rødmen, skæl eller andre hovedbundsirritationer kan en behandling med Kérastase hjælpe dig. En eksklusiv hovedbundsbehandling med Kérastase foregår med en såkaldt Air Brush maskine også kaldet en Micromizer. Det er en form for luft kompressor, der ”puster” kurbehandlingen ind i din hovedbund. Det føles som en let behagelig vind, der puster og køler dig i hovedbunden. Behandlingen med den specielle luftkompressor gør, at luften penetrerer dybere ind i hovedbunden, hvilket giver resultater der kan mærkes med det samme! Behandlingen er en intens lynbehandling, som svarer til, at man har brugt produktet manuelt selv i over en uge.

Kisum
Jægersborg Allé 14, Chalottenlund
www.kisum.dk
Pris ca. 150-250 kr.

3. For ekstra volumen der holder | Goldwell Kérasilk

En volumen-behandling er en styrkende salonbehandling, som tilfører volumen til fint og tyndt hår. Effekten af salonbehandlingen holder i op til 10 hårvaske – håret både synes og føles tykkere herefter. Volumen behandlingen interagerer aktivt med hårstrukturen, styrker og giver fint og tyndt hår fylde ved hjælp af keratin og elastin.

”Mit flade, kedelige skandinaviske hår fik så meget volumen at jeg næsten ikke kunne styre det, fordi jeg ikke var vant til denne lækre elastiske volumen. Mit hår virkede dobbelt så tykt og sundt som det gjorde inden jeg satte mig i frisør stolen – jeg er imponeret”, siger INs skønhedsassistent om behandlingen.  

Von Buchwald
Studiestræde 18, København K.
www.vonbuchwald.com/
Pris ca. 200 kr.

4. Mod de tørre lokker | Shu Uemura

Den hektiske urbane livsstil slider på håret – om du bor inde i byen eller på landet, så er dit hår udsat for miljøaggressioner såsom forurening. Selv stressrelaterede årsager resulterer i tørt og kedeligt hår. Shu Uemura’s hydro-nærende Urban Moisture serie tilbyder næring og fugt, og efterlader håret gennemfugtet, med en let følelse. Hårfiberen er beskyttet, og man kan virkelig se, hvordan ens hår får en strålende sund glød, og at håret bliver ”forseglet”. Du går derfra med en følelse af gennemfugtet, næret og beskyttet hår, der føles let.

Creademic
Bredgade 12, København K
www.creademic.com
Pris 275-425 kr.

5. Nyt liv til håret | Olaplex

Kuren tilsættes din blegning eller farvning, som ved hjælp af rene molekyler uden silikone eller olier giver dig sundt hår. Håret føles som om det bliver ”født på nyt” – specielt ved brug af efterbehandlingen, som man får med hjem. Efterbehandlingen forbedrer kvaliteten af dit hår, uge for uge.

”Efter en tur i stolen hos Gunbritt, hvor jeg fik lyse striber og Olaplexkuren, kunne jeg se og mærke en kæmpe forskel! Håret bliver silkeblødt, medgørligt, glansfuldt og mærkbart tykkere og det er noget, som virkelig kan ses efterfølgende”, siger skønhedsredaktør Silke Grane.

Gunbritt Coiffure
Ny Østergade 23, København K
www.gun-britt.dk
Pris ca. 500 kr.

LÆS OGSÅ: PAGE | Inspiration til efterårets frisure