HÅR

5 festfrisurer til kort hår

Selv om håret er kort, kan du sagtens gøre lidt ekstra ud af stylingen, når du skal til fest. Kort hår kan nemlig mere, end du (måske) tror. Lad dig inspirere af de her 5 festfrisurer til kort hår.

Kort hår er ikke en begrænsing, og der er masser af muligheder for at variere din korte frisure, når du skal til fest. Det gælder både, hvis dit hår er helt kort, eller hvis du har lidt mere længde på toppen. Her er fem kendte kvinder, der bærer kort hår på hver deres måde, og som alle er genial inspiration til din næste festfrisure.

LÆS OGSÅ: De 5 bedste festfrisurer til pagehår

5 lækre festfrisurer til kort hår

LÆS OGSÅ: 21 kendte kvinder, der bærer kort hår med stil

Den rå festfrisure til kort hår

Kristen Stewart er efterhånden kendt som lidt af en rebel i Hollywood, og det rå og rodede korte hår er blevet hendes signatur. Gør som Chanel-musen, og giv din korte frisure liv og kant med en afblegning i længderne. Føntør håret med volumengivende mousse, og rod endelig rundt i det bagefter. Håret skal ikke se for pænt ud, men derimod som om du lige er rullet ud af sengen.

LÆS OGSÅ: Hvilken slags kort hår passer til DIN ansigtsform?

Den helt korte festfrisure

Da Kate Hudson lod lokkerne falde vakte det stor begejstring. Hendes helt korte frisure er let at efterligne. Brug lidt voks til at lægge eventuelle genstridige hårtotter ned, og husk at en frisure som Kates kræver en god frisør, som kan samarbejde med dig om at klippe håret efter eventuelle hvirvler i hovedbunden.

Skaldet frisure til fest

Skulle det være en begrænsning ikke at have noget hår? Ikke hvis det står til model og skuespiller Cara Delevingne, som barberede håret af i forbindelse med en rolle. Issen blev smykket med sølvstøv og glimmer - et oplagt look at prøve af til en stor fest, hvis du ikke er bange for at løbe med noget opmærksomhed. Hop en tur forbi Matas, hvor der findes et hav af forskellige glimmerprodukter til håret og huden.

Festfrisure til kort hår, der er langt på toppen

Prøv et tilbagestrøget look, hvis dit hår er langt på toppen. Brug stylingmousse, og føntør håret tilbage med en rundbørste. Slut af med en masse hårspray.

Kort hår med sideskildning

Den dybe sideskilning er og bliver smart, og det glæder både i langt, mellem og kort hår. Gør noget ud af din sideskilning til fest og løft håret en anelse med volume spray for at give frisuren et 60’er-udtryk.

LÆS OGSÅ: 9 flotte frisurer til kort hår

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Læs mere om: