HÅR

8 flotte (og nemme) frisurer til fest

Mangler du hårinspiration til din næste fest? Se de flotteste festfrisurer, der er nemme at kopiere lige her.

De flotteste frisurer til fest

Når tøjet er valgt, venter beslutningen om håret. Skal det være løst og skødesløst eller opsat og poleret? En frisure kan skabe en godt kontrast til et outfit, hvor en chik chignon ser fantastisk ud til jeans, er løst naturligt fald godt til den gulvlange kjole. Bliv inspireret af de flotteste festfrisurer fra den røde løber her, og find din næste frisure til fest.

LÆS OGSÅ: 5 hårtendenser du skal kende lige nu

Festfrisure #1: Løse bølger a la Amal Clooney

Lækre og bløde krøller er perfekte til dig, der har naturligt fald i håret - så skal du nemlig gøre meget lidt for at få styr på festfrisuren. Jagten på de perfekte faldt starter allerede, når du kommer ud af bruseren. Læs vores guide til at lufttørre dig til perfekte krøller HER.

Festfrisure #2: Glat og glansfuldt a la Bella Hadid

Når du skal glatte hår, er det vigtigt at beskytte det med varmebeskyttende spray. Derudover er det altafgørende, at dit hår er sundt, for glat hår afslører alle de små spaltede spidser. Brug hårserum til at gøre den frisuren helt klar til fest. Hårserum er nemlig med til at sikre hårets glans, men spiller også en vigtig rolle, når det gælder hårets sundhed. Læs mere om fordelene ved at bruge hårserum HER.

LÆS OGSÅ: 9 hår-tricks, du ikke kender!

Festfrisure #3: Vilde krøller a la Blake Lively

Når der står fest på menuen, kan håret næsten ikke blive stort nok. Festfrisurer med volumen i bedste Studio 54-stil giver det ekstra skud glamour, som hverdagen mangler. For at efterligne Blake Livelys skønne frisure til fest, skal du have løftet hårrødderne og skabt en masse volumen. Læs de bedste tips til at transformere håret fra fint til fyldigt lige HER.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du bruge hårscrub

Festfrisure #4: Halvt opsat a la Emma Stone

Opsat - men stadig helt tilfældigt. Den klassiske hestehale kan varieres i det uendelige, og når du skal sætte håret til fest, er der masser af muligheder for at sætte håret lidt op, som ikke kræver en frisøruddannelse. Få en masse inspiration til at nyfortolke hestehalen lige HER.

Festfrisure #5: Krøller med glattejern a la Jessica Chastain

Dit glattejern kan bruges til meget - blandt andet til at lave festlige bølger i håret. Se guiden til at lave flotte bølger med glattejern HER.

Festfrisure #6: Hårpynt a la Kerry Washington

Hvornår skal du bruge overdådigt hårpynt, hvis du ikke skal bruge det til festfrisuren? Bliv inspireret til flotte festfrisurer med hårpynt lige HER.

Festfrisure #7: Chik chignon a la Hertuginde Meghan

Hertuginden af Sussex er en af de kvinder, der har verdens mest misundelsesværdige hår. Den rodede chignon er blevet hendes signaturlook, og frisuren er nem at stjæle. Få frisørens tips til at få hår som Meghan lige HER.

Festfrisure #8: Knold a la Rihanna

Måske sætter du allerede dit hår som Rihanna, når du står nede i fitnesscenteret, men har du nogensinde tænkt på, hvor chik den høje knold egentlig er? Brug hårspray til at tæmme ulydige hårstrå og afslut med en shine spray for at gøre frisuren mere festlig, end når du skal til træning. Få mere inspiration til opsat hår til fest HER.

LÆS OGSÅ: 25 frisurer til det nye år