HÅR

5 frisurer med silketørklædet

Du kommer ikke udenom fine mønstrede silketørklæder denne sommer – få inspiration til at bruge dem i din hårstyling her.

Du har sikkert ikke kunne undlade at lægge mærke til, hvordan tørklæder hitter i modebilledet lige nu. Tag trenden til dig, og brug dine tørklæder i håret. Her er fem inspirerende looks, der er lette at kopiere.

LÆS OGSÅ: Få blødt og sundt hår med frisørens tricks

Afslappet og elegant

Brug tørklædet som lukning på en løs hestehale som her.

Boheme

Er du frisk på et lidt mere unikt look med dit tørklæde, så efterlign dette smukke boheme-look. Frisuren er ovenikøbet en god måde at få dit hår væk fra ansigt og nakke i sommervarmen.

En del af dit outfit

Det ser lettere tilfældigt ud, men faktisk er håret krøllet og sat inden tørklædet er sat i. Det perfekte look til en flot bar ryg, så outfittet ikke synes for nøgent.

Sød sløjfe

Saml noget af håret i en løs hestehale, som du bukker halvt op. Bind derefter en simpel sløjfe med dit tørklæde (som skjuler din elastik). Det er et feminint og dekorativt look til sensommeren.

Op med håret

Det er stadig varmt, og det kan føles ekstremt klistrende at have de lange lokker hængende ned ad ryggen. Saml dit hår i en løs og lav knold, og pynt looket med dit tørklæde. Hippie-stil på den gode måde.

LÆS OGSÅ: 5 smukke frisurer til bruden

Læs mere om: