HÅR

6 hårtips fra hertuginde Meghans frisør

Drømmer du også om royale lokker? Få Meghans frisørs bedste tips og tricks til lækkert hår.

Frisøren bag hertuginden af Sussex Meghan Markle, og flere andre celebre lokker, George Northwood har delt 6 tips til lækkert hår. Meghan Markle har siden offentliggørelsen af hende og Prins Harry’s bryllup stået over for visse restriktioner og derfor skulle fremstå så præsentabel som muligt – hvilket gælder alt fra opførsel, outfits og skønhedsrutiner. Meghan har derfor tyet til den anerkendte frisør, som siden hen har gjort Meghans hår misundelsesværdigt lækkert.

Få 6 hårtips fra Meghans frisør her:

1. Vil du fremhæve dit naturlige fald i håret? Så skal du lufttørre lokkerne. Ud over at det er sundt for håret, så er det også den nemmeste måde at skabe et naturligt fald i håret. Dog er de rigtige hårprodukter vigtige her. Brug en creme til bølger eller krøller, f.eks. Redken's Curvaceous. Selv hvis dit hår ikke er krøllet, kan en creme til krøller gøre godt, da den er skabt til lufttørring af håret. 

 

Redken Curvaceous Curl Refiner Creme, 250 ml., 158 kr. Kan købes online HER 
Foto PR

Redken Curvaceous Curl Refiner Creme, 250 ml., 158 kr. Kan købes online HER 

2. Undgå hattehår med tørshampoo. Georges favoritter, som også fås i rejsestørrelser, er Redken’s Refresh og den budgetvenlige fra Batiste. Når du lægger hatten, sprayer du blot tørshampoo i hårbunden og ryster håret. Voilá! Helt som nyvasket igen.

REDKEN PILLOW PROOF BLOW DRY GENIUS EXTENDER, 153 ml., 160 kr. Kan købes online HER 
Foto PR

REDKEN PILLOW PROOF BLOW DRY GENIUS EXTENDER, 153 ml., 160 kr. Kan købes online HER 

3. Rent hår. Du får ikke rent hår ved blot at vaske det i shampoo. Medmindre du gør det to gange. Ved at vaske dit hår med shampoo to gange får du fjernet alt skidt og fedt fra hovedbunden.

4. Brug din balsam korrekt. Vrid dit hår for vand, før du påfører balsam. Overskydende vand fortynder produktet. Har du balayage, eller er dine ender ved at være slidte? Så husk godt med balsam i enderne.

LÆS OGSÅ: Frisøren afslører: De her stjerner vil vi gerne ligne 

5. Tørshampoo er uundværligt. Særligt for dig med fint hår, og hvis dit hår bliver hurtigere fedtet. Tørshampooen skaber fylde og dybde i håret og skåner desuden dit hår, da du kan springe en hårvask over.

Batiste Original Dry Shampoo, 200 ml., 26 kr. Kan købes online HER 
Foto PR

Batiste Original Dry Shampoo, 200 ml., 26 kr. Kan købes online HER 

6. Til kamp mod spaltede spidser. Olier, serummer og cremer er den bedste måde at skjule spaltede spidser på. Produkterne er som lim og får dit ellers slidte hår til at synes sundt og velplejet.

LÆS OGSÅ: Få blødt og sundt hår med frisørens tricks 

 

Læs mere om: