Alexander Wang
HÅR

6 tips til at give dit hår en makeover

Er dit hår svært at styre, eller er det efterhånden blevet rigtigt trist at se på, så er her 6 gode råd, der giver dit hår nyt liv

Dine hårspidserer er tørre som candyfloss
Løsning:
Det er højst sandsynligt mere end seks måneder siden, du sidst har været hos frisøren! Selvom du
vil have langt hår, er det godt for håret at få trimmet spidserne hver tredje måned. Ellers ender dit hår med at se uplejet og kruset ud. Bestil tid og kom af sted.

Dit hår ser trist og kedeligt ud
Løsning:
Er dit hår generelt kedeligt, er det tid til at give det en god dybderens med en specialshampoo. Stylingprodukter, fedt og snavs kan gøre håret mat og trist at se på, så afrensningen vil gøre håret let og friskt igen. Brug gerne og helst shampooen en gang om ugen

Dit hår er blevet langt og ligegyldigt
Løsning:
Jo længere hår du har, jo fladere vil det se ud. Overvej om du skal have klippet lidt mere facon i form af eksempelvis etager i dit hår, som giver håret mere løft og fylde. Ellers hjælper en god volumengivende shampoo og balsam også. Som en hurtig og effektiv volumengiver er Avedas hårpudder Hair Potion uundværlig. Pudderet gør håret op til 17 pct. fyldigere med omgående mere struktur og volumen, 20 g, 295 kr.

Farven i din hårbund matcher ikke farven i dine spidser
Løsning:
Farver du dit hår selv, bliver hele håret farvet hver gang, selvom det kun er hårbunden, der trænger. Det betyder, at hårspidserne allerede er farvemættede. Du skal nøjes med at få farvet din bund. Trænger resten til en opfriskning, så prøv med en skyllefarve eller toning.

Dine krøller er helt livløse
Løsning:
For optimal bevægelse og kraft i dine krøller er det en god idé at få trimmet spidserne og eventuelt få klippet en smule i etager. Det giver nyt liv til slappe krøller. Krøller er også ofte meget tørre, så sørg for at give dem masser af fugt med for eksempel ghd'sMiracle Mist Daily Conditioning Spray, 150 ml, 209 kr.

Du kan ikke styre dit hår
Løsning:
Tykt og kraftigt hår med bevægelse kan være ekstremt svært at kontrollere. Gå efter produkter, der virker som en fugtindsprøjtning på håret for at gøre det mere medgørligt og blødt. Eller prøv en god afslappende hårmaske. Vask kun håret hver 3. dag. Og hold dig væk fra volumengivende produkter.

Se også:
IN tester: Hårkur
Hår der hitter
Partyhår og smuk festmakeup
 

Læs mere om: