HÅR

8 gode STYLINGTIPS fra fint til FYLDIGT

Drømmer du om hår med en masse fylde? Vi har samlet de bedste tricks, der forvandler fint hår til fyldige lokker.

Fint, skandinavisk hår har tendens til at se tyndt og fladt ud. Men vælger du de rigtige produkter, kan du undgå timers slid og styling foran spejlet og alligevel få hår med fylde. Her er 8 tricks.

LÆS OGSÅ: 9 tips og tricks til glansfuldt hår

1. SÆT VARME PÅ
Varme i form af føn eller jern er stort set det vigtigste, når det gælder om at få volumen i håret. Lader du det bare tørre fladt, kan du være sikker på, at det er sådan, det forbliver - fladt.

2. BRUG STYLINGPRODUKTER
Virker dit hår meget tyndt, glat eller klasket, er en stærk hårmousse ikke til at undvære.

3. LØFT TIL RØDDERNE
Skab volumen fra hovedbunden ved at rulle håret op på en stor rundbørste, spray med volumenspray og tør nu håret helt tørt for ekstra holdbarhed.

4. MASSÉR OG RUL OP
Føntør håret med hovedet nedad, mens du forsigtigt masserer hovedbunden med fingrene. Tør håret cirka 80 procent tørt og sno så håret og sæt det fast med en klemme og lad det tørre, så du ender med volumen fra bunden og bevægelse i længderne.

5. HUSK AT PLEJE LOKKERNE
Ved at styrke dit hår ser det sundere og kraftigere ud. Så brug gerne en hårkur, som passer til dit fine hår og brug den kun i de yderste længder.

LÆS OGSÅ: Style dit hår med tørshampoo

6. SPRING HÅRVASKEN OVER
Prøv at skåne håret og springe vasken over engang imellem. Drys istedet et volumengivende hårpudder eller tørshampoo i, som blot masseres ind i hovedbunden. Går det ikke, og du må vaske hver dag, så invester i en god volumenshampoo.

7. FARVEN GØR FORSKELLEN
Hårfarve kan være det perfekte tryllemiddel til et fyldigere hår. Varme reflekser til brunetter får håret til at se tykkere ud, mens lyse striber til blondiner giver en smule løft og volumen, da hårstråene svulmer op.

8. RENS, RENS, RENS
Husk altid at skylle håret godt efter hårvask, da rester af shampoo, conditioner eller stylingprodukter tynger håret. Husk også at vaske dine børster grundigt med varmt vand og en smule shampoo indimellem.

Se produkter, der hjælper med at give håret fylde i galleriet:

Produkter, der giver dit fine hår mere fylde

Læs mere om: