HÅR

De 10 bedste frisurer til alle aldre

Har du fået fortalt, at dit hår er for langt til din alder? Glem det! Langt hår har ingen udløbsdato. Her er 10 frisurer, der går til alle aldre – uanset om du er mest til langt eller kort hår.

Det er ofte de mest simple løsninger, som fungerer bedst, når du vil skabe et elegant look med din frisure. Og det gælder uanset, om du er 20, 40 eller 60 år gammel. Fællesnævneren er sunde og velplejede lokker. Hvis du passer godt på dit hår, kan du nemlig slippe af sted med de fleste frisurer.

LÆS OGSÅ: Den store guide til at få sundt og lækkert hår

Det er en myte, at kvinder over 50 skal lade sig klippe korthåret. Det vil flere kvinder i Hollywood skrive under på - bare se på Julianne Moore. Så længe håret er velplejet, er der ingen udløbsdato på det lange hår. Og omvendt behøver det korte hår bestemt ikke at være konet.

Trænger du til ny inspiration til din frisure? Så kig herunder, og find din nye frisure.

De 10 bedste frisurer til alle aldre

LÆS OGSÅ: De 5 bedste festfrisurer til pagehår

Jennifer Lopez - Sofistikeret hestehale

Hestehalen hører bestemt ikke kun til i fitnesscenteret. En sofistikeret hestehale a la J-Lo er både flatterende og modig.

Få mere inspiration til at sætte forskellige typer hestehaler HER

Julianne Moore - Midterskilning

Hvis håret bare hænge med en smule bevægelse i spidserne, kan du lave en helt stram midterskilning. Det giver et mere velplejet udtryk, som viser, at du har gjort dig (en smule) umage. 

LÆS OGSÅ: 21 kendte kvinder, der bærer kort hår med stil

Gigi Hadid - Glamourøse krøller

Denne frisure fungerer bedst, hvis dit hår ikke alt for fint og tyndt, da du skal lade toppen være glat og kun give længderne bløde krøller. Husk at bruge et godt stylingsprodukt, så krøllerne ikke glider ud efter en time. 

Find ud af, hvordan du laver krøller med dit glattejern HER.

Kronprinsesse Mary - Den klassiske

Vi bliver aldrig trætte af denne smukke og klassiske frisure. Et tip til at skabe den perfekte udtryk til det skulderlange hår er at svippe spidserne ud af, når du føntørrer håret.

Blake Lively - En fletning

Der findes et væld af flettefrisurer, og det er nemt at undgå at se barnlig ud. Lad fletningen være lidt tilfældig for et mere modent og sexet look.

Katy Perry- Helt kort

Katy Perry bærer dette rå look helt perfekt. Bemærk, at hun har ladet sin egen hårfarve komme frem i siderne, som giver et godt modspil til det lyse hår på toppen.

Scarlett Johansson – Kort page

Vil du gerne kunne skifte lidt form og udtryk på din frisure, er denne frisure perfekt til dig. Håret kan styles råt, hvis du stryger det tilbage, men du kan også fremhæve faldet i håret for at få en mere feminin frisure.

Kendall Jenner – Lang page

Den lange page er blevet Kendall Jenners signaturfrisure, og den klæder kvinder i alle aldre. Det vigtigste er at holde håret sundt og blankt.

Kristen Wiig - Overgangsfrisuren

Det kan være svært at lade håret vokse, hvis det har været meget kort. Men denne frisure er en sød overgangsfrisure, hvor du endda kan skabe lidt ekstra fylde. 

Hertuginde Meghan – Rodet knold

Opsatte hår kan hurtigt virke stramt i betrækket, men den rodede knold giver et mere skødesløst udtryk til en klassisk frisure.

Få hår som hertuginde Meghan med de bedste tips fra hendes frisør HER.

Læs mere om: