HÅR

De 5 bedste festfrisurer til pagehår

Har du ladet lokkerne falde og render rundt med en yderst trendy page, som du ikke ved, hvordan du skal style til fest? Frygt ej – her er de 5 bedste festfrisurer til pagehår!

Hvis du er en af de modige, der har ladet lokkerne falde til fordel for en trendy page, og nu tænker, at frisuren skal have lidt ekstra gas med hårstylingen til de kommende fester? Så får du her 5 af de bedste festfrisurer til det trendy pagehår.

LÆS OGSÅ: 9 flotte frisurer til kort hår

Sexet pagehårsfrisure

Har du en kort bob, som er for kort til en opsætning, så fat en god wet-look voks og gå efter det sexede tilbagestrøgede hår, ligesom Lucy Hale her. Style håret ved at tage lidt voks i ad gangen med lange strøg tilbage i hele hårets længde. 

LÆS OGSÅ: 5 festfrisurer til kort hår

Opsat pagehår

Emma Stone ser fantastisk ud her, og du kan gøre hende stilen efter! Op med håret i en af tidens trendy hårspænder, og style så ellers det hår, der helt naturligt ikke kan nå om i hårspændet. Brug et glattejern til at lave bløde svej i håret. Du kan se her i denne videoguide, hvordan du laver krøller i dit hår med et glattejern.

LÆS OGSÅ: 4 håraccessories, der pifter din frisure op

Pagehår med krøl

Gør stilen efter Rachel McAdams. Lav en dyb sideskilning og fat krølle- eller glattejern, for at lave fald i håret. Husk en god volumespray, som giver lokkerne et løft i bunden. Hvis du er til hårlak, så pas på med at bruge en lak, som fikserer håret for meget. Håret skal stadig kunne ’bounce’ og have liv - for eksempel denne.

LÆS OGSÅ: De bedste frisurer til alle aldre

Pagehår med masser af fylde

Katie Holmes rocker en halvlang lob og har gjort looket ekstra feminint ved at skabe masser af volumen – både i hårbunden og med store bløde krøller. Et godt festlook til pagehår. Du kan her få en guide til, hvordan du skaber mere volumen i dit hår.

LÆS OGSÅ: 21 kendte kvinder, der bærer kort hår med stil

Stramt pagehår på den løse måde

Fritgør ansigtet for hår, uden at sætte det op, som Margot Robbie her gør det. Skab svej i håret med et glattejern - håret skal ikke være for krøllet til dette look. Lav en knivskab midterskilning og lad så ellers ørerne holde håret tilbage. 

LÆS OGSÅ: Test dig selv - hvilken frisure skal du have?