HÅR

De største hårtransformationer i 2018

Flere af Hollywoods største stjerner lod lokkerne falde eller skiftede drastisk hårfarve i 2018. Se de største hårtransformationer her, og blive inspireret til at ændre dit eget look i det nye år.

Et nyt år kan typisk give lyst til forandring, og en ny frisure er en hurtig måde at opdatere sit look på. Hvis du er på jagt efter en ny frisure, så læs vores kæmpe inspirirationsartikel om de 25 mest populære frisure, der kommer til at tegne 2019. Læs også med her, og bliv inspireret af de store hårforandringer, der blev spottet på den røde løber i 2018.

De største hårtransformationer i 2018

Sophie Turner

Da indspilningerne til sidste sæson af 'Game of Thrones' var i kassen, droppede skuespiller Sophie Turner hurtigt de røde lokker, der havde været hendes varemærke i rollen som Sansa Stark. Turner lod også en del af længden falde og har siden holdt fast i den platinblonde page.

Leighton Meester

I sin rolle som Blair Waldorf i 'Gossip Girl' blev Leighton Meester kendt for de kastanjebrune lokker. I virkeligheden er skuespilleren dog mere blond og i 2018 sprang hun ud i den dybe ende af skalaen med et helt afbleget look.

Kim Kardashian West

Hun bliver ved med at vende tilbage til de lange mørke lokker, men Kim Kardashian West er aldrig bleg for at eksperimentere med sit hår. I 2018 prøvede hun således kræfter med en skarp page. Se hele Kim Kardashians stiludvikling HER.

Emma Watson

Emma Watson indledte året med at være på forkant med en af de frisure, der kommer til at tage 2019 med storm. Baby bangs - som det korte pandehår kaldes - er en moderne og modig måde at opdatere sit look på.

Emilia Clarke

Emilia Clarke er endnu en af de 'Game of Thrones'-stjerner, der så sit snit til at ændre frisuren drastisk, da de sidste optagelser var i kassen. Den britiske skuespillerinde lod håret falde og er nu blevet korthåret.

Chrissy Teigen

Tv-vært og kogebogsforfatter Chrissy Teigen valgte også pagen i 2018. Hendes version er dog mere tilfældig.

Cardi B

Cardi B slog for alvor igennem i 2018, og med hendes stjernestatus fulgte også mere mod på at skifte look. Således er sangerinden blevet set på den røde løber med helt kort hår.

LÆS OGSÅ: Breakups og nye par i 2018

Læs mere om: