HÅR

De her 3 typer pandehår hitter

Skal du have klippet pandehår? Så find inspiration blandt de tre typer pandehår, der hitter lige nu.

Der er flere overvejelser, du skal gøre dig, hvis du gerne vil have klippet pandehår. Vigtigst er det at overveje din hårtype, og hvor meget tid du vil bruge på daglig styling. Har du uregerlige krøller, skal du indstille dig på at bruge tid foran spejlet om morgenen for at få dit pandehår til at sidde.

Der findes også forskellige typer pandehår, der klæder forskellige hårtyper. Snak med din frisør, så I sammen kan finde ud af, hvilket pandehår der vil klæde dig.

LÆS OGSÅ: Sådan kommunikerer du din ønskede klipning til frisøren

3 typer pandehår, der hitter lige nu

Curtain-bangs

Curtain-bangs er den perfekte form for pandehår, hvis du føler der gerne må ske lidt, men ikke er helt klar til at gøre noget alt for drastisk. Bed frisøren om en klipning inspireret af ikoner som Brigitte Bardot. Den pjuskede frisure giver en tilpas følelse af forandring og gør det samtidigt overskueligt at vende tilbage til en gammel frisure uden, det kræver for meget arbejde.

Micro-bangs

Selv om micro-bangs synes uhyre moderne, er det faktisk en frisure, der trækker tråde tilbage til 50’erne, hvor Bettie Page og Audrey Hepburn gjorde frisuren populær. Selv om man let kan tro, at trenden kun fungerer med glat hår, må micro-bangs gerne have struktur.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Side-bangs

Det sidekæmmede pandehår hittede i starten af 00’erne, og nu er frisuren tilbage i en mere chik og poleret udgave. Stilen er let at vedligeholde og kræver ikke nær så mange studsninger som andre typer pandehår, og netop derfor hitter den lige nu. I 00’erne blev side-bangs glattet helt ud, men i den nye version må du gerne bevare lidt struktur og fald i håret for at få det til at se naturligt ud.

Sådan vedligeholder du dit pandehår

Flere typer pandehår – særligt det korte – skal studses oftere. Snak med din frisør, og se, om du kan lave en aftale med en gratis studsning mellem klipninger, hvis du er fast kunde. Du kan også kaste dig ud i at studse dit pandehår selv, hvis du er ferm med en saks. Læs vores guide til at studse dit eget pandehår HER.

Læs mere om: