HÅR

Du behøver kun disse 3 hårprodukter resten af dit liv

Hvis du ligesom os, har badeværelses hylderne fyldt af hårprodukter med hver deres funktion, som står og fylder og egentlig ikke giver dit hår det du ønsker – så har vi svaret til dig her!

Australieren Wendy Iles, er skønhedsbranchens mest respekterede frisør og har netop modtaget den prestigefyldte pris; Hollywood Beauty Award 2016, som er Oscar’en inden for skønheds industrien. Hun er den udråbte dronning når det kommer til hår – og vil typisk være hende der står bag de smukke frisurer og skinnende lokker du har set på catwalken og den røde løber. Hun har skabt tre unikke hårprodukter, som hun mener, er de eneste du nogensinde vil få brug for på badeværelseshylden – og IN’s skønhedsskribent har testet dem!

LÆS OGSÅ: 3 makeupfejl der gør dig ældre

Wendy Iles fik sit gennembrud i 2010, da Heidi Klum’s sædvandlige hårstylist var fanget i Vulkan udbruddet på Island, og derfor ikke kunnen nå frem. Wendy hastede til München for at komme hende til undsætning og siden da har de to ikke været skilt fra hinandens side.

Hendes passion og dedikation til at arbejde med hår har gjort at hendes klient og kendis liste er utroligt lang, hvilket ikke kommer bag på nogen når man ser de looks hun har skabt for både Vogue, Elle, Harper’s Bazaar og de store modehuse såsom Chanel og Louis Vuitton.

LÆS OGSÅ:  Skønhedsredaktørens favorit | Hår med fylde 

Wendys passion for hår, kombineret med hendes utrættelige stræben efter at finde formler der genopretter balancen og øge sundheden i håret – førte hende til at skabe Iles Formula.
Hun lancerede Iles Formula i maj sidste år, med tre unikke produkter, som skulle være alt du overhovedet behøver for at pleje og style dit hår. Produkterne er fyldt med ingredienser der i følge hende er hemmeligheden bag det hårstylister og frisører skaber på settet og nu kan videregive til alle os andre.

Foto: PR

De tre produkter består af en shampoo, en balsam og en serum. Wendy’s mission var at skabe nogle produkter der giver resultater med det samme og som kan bruges på alle typer hår.

Det eneste man skal gøre er at følge disse tre steps:

SHAMPOO
Wendy’s Iles Formula signatur shampoo er fyldt med antioxidanter og rige vitaminer, samtidig med at den er helt fri af silikone og sulfater. Den efterlader håret skinnende og blødt og man kan mærke at den renser uden at farven i dit hår aftager eller overtørrer. Man får et smukt og sundt hår, som tydeligt mærkes stærkere efter få vaske.

Haute Performance Shampoo, Iles Formula, 200 ml., 310 kr. 
Fås online HER

CONDITIONER
Hovedproduktet for hele Iles Formula serien, er hendes conditioner. Den er fri for parabener og forvandler ved en enkelt vask, ens hø lignende og udtørrede hår, til ren silke og glans. Man kan virkelig mærke hvordan produktet reparerer og forebygger selv det mest skadede hår.

Haute Performance Conditioner, 200 ml., 340 kr.
Fås online HER 

FINISHING SERUM
Serumen kan påføres i både vådt og tørt hår. Serumen efterlader dit hår silke blødt med følelsen af et sundere og tykkere hår. Det hverken fedter eller klistrer, men føles derimod super let – og så beskytter det håret dagen lang mod luftfugtighed, kemikale og miljømæssige skader. Hvis du påfører serumen i vådt hår giver den dit hår det fineste fald, som man normalt ville misunde supermodeller og Hollywood stjerner.

Haute Performance Finishing Serum, 200 ml., 400 kr.
Fås online HER 

Produkterne kan fås hos eksklusive frisørsaloner i Danmark.

Læs mere om: