HÅR

Eksperten fortæller: Her er de største hårtendenser til julens fester

Den helt store festsæson er over os, og det er nu, man kan gøre lidt ekstra ud af sit look. Men hvilke hårtendenser hitter lige nu?

Til julefrokoster og nytårsfester er der rig mulighed for at gøre lidt mere ud af sit look, end man gør til hverdag. Både tøj, makeup og hår må gerne få et ekstra nyk opad. Men hvilke tendenser hitter på hårfronten lige nu? Læs med her, og find

inspiration til din festfrisure, når eksperten fortæller, hvad du ikke kommer uden om denne sæson.

LÆS OGSÅ: 5 flotte (og nemme!) frisurer til fest

Hos Blow Cph i indre København ser frisør Donya en klar tendens til, at kvinder vil være mere feminine i udtrykket end tidligere. Og at der virkelig bliver taget stilling til håret, som også plejes og vedligeholdes mere end tidligere.

Donya nævner især tre tendenser, som vi ikke kommer uden om, når det gælder festhåret denne sæson.  

Flere former for flet
Fletninger er stadig fremme, og man kan lave forskellige looks med dem. Man kan flette på mange måder for at ændre sit look. Cornrows giver et mere råt look, mens en romantisk flettet krans giver et blødere look.

LÆS OGSÅ: 9 flotte frisurer med fletninger

Lange lokker
Langt og naturligt hår er ikke gået af mode. Håret skal se ud, som om det ikke er for stylet, men i stedet skødesløst – og dog velplejet. Langt hår skal se glansfuldt ud, og det er vigtigt, at det er sundt. Jo sundere dit hår er, jo nemmere er det at style. Fald er godt i langt hår, og hvis man ikke har det fra naturens side, kan man selv lave det med et krøllejern eller et glattejern.

Page
Pagefrisuren kommer du heller ikke uden om. Og det er uanset, om den er skarp, bølget eller pjusket. Pagen skal føntørres med hænderne, så den får et pjusket og rodet look, glattes til et kantet og skarpt look eller krølles let med et glattejern for et mere eksklusivt look. Det er en god idé at have et godt produkt i tasken i form af en god hårpudder eller volume spray. På den måde kan man altid friske bunden op give pagen liv igen.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

 

Læs mere om: