HÅR

Et velplejet hår betyder alt

Under Camillas forvandling blev der sat fokus på hendes hår. Hun kommer nemlig rigtig langt med hyppige frisørbesøg for at få det optimale ud af sine lyse lokker.

Camilla på 38 år skrev:
Klassisk og kedelig. Sådan vil jeg beskrive min stil. Jeg bruger uniform på jobbet, og ellers ender jeg som regel i jeans. Mine farver er de sikre: sort, sand eller hvid. Jeg ved ikke, hvor jeg skal skæres, eller hvilken stil jeg skal vælge - hjælp mig med at finde et look.

Mere pleje til håret
Frisør Ole Wagner startede med at klippe det i en klassisk klipning. Han valgte at beholde de lange længder, men i forskellige etager for at få det feminine look frem. Camilla fik et skråt pandehår for at indramme hendes ansigt. Håret blev farvet i bunden med en lys tone, herefter blev der lagt lyse og gyldne striber i hele håret for at give et naturligt spil.
Behandlingen tog ca. 3 timer og kostede 699 kr. for klip, ca. 699 kr. for bundfarvning og 895 kr. for striber.

En let makeup er nok
Camilla har en flot og velplejet hud, som er en smule tør.
Den lette makeup Double Wear Light makeup 3.0, der holder hele dagen, blev tonet i hele ansigtet. Til sidst blev der lagt en transparent, løs pudder henover for at mattere looket, uden at det bliver for tungt.
På øjnene blev der lagt en lys gylden øjenskygge fra den inderste øjenkrog og ind til midten af øjet, samt langs med brynet for highlight. En mokkafarvet øjenskygge blev lagt fra den yderste øjenkrog og ind til midten, videre op langs globelinjen og langs den underste vippekant for at give øjet noget karakter.
Finish blev en solskinsblush på kindbenets højeste punkt og op til øret, hvilket giver glød til ansigtet, og til sidst blev læberne tegnet op med en lysebrun læbeblyant, for et naturligt look

3 gode produkter til Camilla
? Body Double Thick shampoo fra Sebastian, der er en vægtløs og fugtigheds givende shampoo, som giver volumen og kontrol og efterlader fint hår blødt, tykkere og med fuld volumen. Den beskytter desuden farvet hår.
? Body Double Th ickefy styler fra Sebastian, der er et skum, der øjeblikkeligt gør fint hår tykt.
? Revelation Age- Resisting Brigtening Creme for dry skin Estée Lauder

 

Efter

Støvet rosa cardigan til 995 kr. fra Life is..., top i silkechiffon til 699 kr. fra Rosemunde, elastikbælte til 399 kr. fra Rützou,

Før

Se flere forvandlinger HER
Vil du have en makeover? Klik HER

Læs mere om: