HÅR

Få smukt hår - hver dag!

Hvad enten du skal pleje, style eller bare vaske håret, så er den nemmeste måde at få en god hårdag på at vælge de rigtige produkter. Her er en håndfuld af forårets bedste nyheder

 

Definer dine krøller
Skal dine krøller frem, er L'Oréal Professionnels Playball Curl Candy et nyt og godt valg. Den lette gelécreme definerer krøllerne og giver dem glans. Form krøllerne på plads med fingrene for et naturligt, afslappet look. 150 ml, 159 kr.

 

Dansk hårvoks
Et af Tromborgs nyeste skud på stammen er Holger Wax, opkaldt efter Marianne Tromborgs søn, som giver hold og definition til både langt og kort hår. Voksen er selvfølgelig uden parabener og vandopløselig, hvilket gør den nem at vaske ud igen. 80 g, 140 kr.

 

Pleje til rock chic håret
Tæm dit vilde hår med en beskyttende og blødgørende leave-in-spraybalsam. Tigis nye Rockaholic Born To Rock Leave- In Detangler & Defrizzer er ideel, når håret har tendens til at filtre. Håret bliver øjeblikkeligt glat, blødt og nemt at rede igennem. 200 ml, 129 kr.

 

Luftigt hår
Den ultralette mousse Aerate 08 Bodifying Cream-Mousse fra Redken er helt genial, når håret skal have vægtløs volumen og bevægeligt hold. Moussen fordeles i det fugtige hår og skal tørres med en føntørrer for at få optimal effekt. 66 g, 240 kr.

 

Beskyt farven
Hører du til dem, som bruger føntørrer eller glattejern hver dag? Du kan beskytte dit hår og hårfarve meget ved at bruge Kérastase Reflection Chroma Thermique, som er en farvebeskyttende og plejende lotion til farvet hår. Den lette lotion er varmeaktiveret og efterlader håret smidigt og glansfuldt. 150 ml, 225 kr.

 

Sms og vind
Hårstyling fra SYOSS og Henrik Haue

1. præmie: 1 års forbrug af SYOSS hårplejeprodukter samt en hårstylingbehandling (vask, råd og styling af dit hår) hos den prisbelønnede frisør og hårstylist Henrik Haue. Værdi 2.500 kr.
Ekstrapræmier: 6 x SYOSS hårpleje- og stylingsæt til normalt hår. Værdi 180 kr. pr. sæt.

Skriv teksten: INK HAUE
Send til nummer: 1266

Vi skal have dit svar senest 14. april. Det koster 6 kr. (+ almindelig sms-takst).

Prisen opkræves på din mobilregning. Tjenesterne udbydes i samarbejde med IN, Aller Media A/S, Postboks 420, DK-0900 København C. Har du spørgsmål, så kontakt Kundeservice mellem kl. 13 og 16 på hverdage på tlf. 70207592. Der tages forbehold for trykfejl. Du har 14 dages fortrydelsesret i henhold til forbrugeraftaleloven.

 

Se også:

IN tester volumen til lokkerne

8 gode stylingtips: Fra fint til fyldigt!

Lækre vinterlokker

Læs mere om: