HÅR

Find din nye hårfarve til efteråret

IN har fundet de 6 største og mest populære tendenser i efteråret 2020, så du kan finde din nye hårfarve til den nye sæson.

Efteråret vækker ofte et behov for forandring, store som små, og særligt håret kan være en nem måde at friske ens look op på eller sågar give det et helt nyt og anderledes udtryk – alt efter hvor vovet man er.

2020’s hårtendenser byder særligt på mere varme og mørke farver. Hvor det tidligere var meget populært med kølige, platin-farvede toner ser vi nu, at honningblonde, kobber-farvede og mørke nuancer vinder stort indtog. Derudover vil vi stadig se en masse til de naturlige, små striber, der frisker håret op uden det kræver alt for meget vedligeholdelse.

5 hårfarve-tendenser til efteråret 2020

Bronde (varme honningfarvede toner)

Honning, varm karamel eller kobber, er hybridfarven der tangerer imellem blond og brunette og er absolut 2020’s svar på den mest populære hårfarve. Den giver håret et varmt og lækkert udtryk, og kan både farves til den mere brune side eller den blonde.

Den strategiske stribe

Striberne har i lang tid været populært, og er det også i år. De små, strategiske striber, der lægges nøje, så ens look forbliver naturligt, er perfekt til dig, der ikke ønsker for store forandringer. Det er ligeledes nemt at vedligeholde, hvilket jo altid er et kæmpe plus i bogen.

LÆS OGSÅ: Hårguide: Det værste du kan gøre mod dit hår

Ombre hår med mørke rødder

Det geniale ved den her hårtrend, hvor en mørk bund kombineres med lyse ender, er at man ikke behøver at gå ligeså ofte til frisøren. Vi ville normalt kalde den mørke bund for udgroninger, men med denne hårtrend er det blot en del af looket. Looket giver et vildt og cool udtryk, der både kan styles op og ned.

Strawberry blonde

Den har efterhånden været moderne i noget tid, og 2020 er ingen undtagelse. Jordbærhjelmen i en lidt mere sart version, der både klæder lys og gylden hud, er også blandt de mest populære hårtendenser. Vil du gerne stå lidt udenfor mængden, med en hårfarve de færreste får fra naturens side, så er denne helt sikkert noget for dig.

Mørk chokolade

Den dybe, lækre chokoladebrune farve er heller ikke til at komme udenom, og i år skal den være varm, karmelliseret og fuld af glans.

Se eksempler på de største hårfarve-tendenser i efteråret 2020, der giver os lyst til at booke en tid til frisøren. 

2020's største hårfarve-tendenser

Læs mere om: