HÅR

Gigi Hadids hår-hemmelighed (som du nemt kan stjæle)

Gigi Hadid har en af de mest misundelsesværdige manker i modebranchen. Få hendes hemmelige trick til glansfuldt hår her.

Gigi Hadids kendetegn er hendes lange bølgede hår, og hendes hemmelighed til sunde lokker er heldigvis nem og billig at få ind i skønhedsrutinen.

Når Gigi Hadid har fri bruger hun nemlig kokosolie i håret som en hårkur. Nogle gange lader hun sågar olien sidde i tre dage, hvis hun kan slippe af sted med det:

- Når jeg har fri, putter jeg kokosolie i håret, sætter det op i en knold og lader være med at vaske det. Du kan selvfølgelig godt gå i bad, men hold håret i knolden i tre dage, og vask så kokosolien ud, fortæller Gigi Hadid til W Magazine.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du vaske dit hår mindre

Kokosolien skal dog vaskes ud på en særlig måde, for at fjerne olien helt. Lad være med at gøre håret vådt først, for så trænger shampooen ikke ind i håret, og så virker håret stadig fedtet efter vask.

Den rigtige måde at vaske kokosolie ud af håret på er ved at massere shampoo ind i håret, inden du gør det vådt. Så skyller du, og herefter vasker du med shampoo som normalt.

Og voila! Så er du efterladt med skønne, bløde Gigi-lokker.

LÆS OGSÅ: Få blødt og sundt hår med frisørens tricks

Læs mere om: