HÅR

Godt nyt (h)år! 25 frisurer til det nye år

Skal det nye år byde på en ny frisure? IN har samlet de frisurer, der kommer til at tegne det kommende år.

Godt nyt (h)år med 25 lækre frisurer!

Start det nye år med et nyt look. IN har samlet 25 frisurer, som kommer til at sætte deres præg på 2018.

Find inspiration til både de korte og de lange lokker – og til pagen, som var en af de helt store hit i 2017, og som bliver ved med at være en populær frisure.

LÆS OGSÅ: Test dig selv: Hvilken af disse frisurer skal du have i det nye år?

Glat hår  

Gwyneth Paltrow

Frem med glattejernet (og varmebeskyttelsen). 2019 byder på langt, skinnende glat hår. Trenden er som skabt for os med skandinavisk fint hår, der alligevel aldrig altid kæmper med volumen.  

Krøller eller ej

Nicole Richie

Er dit hår naturligt krøllet? Pas og plej det så dine krøller rigtig kommer til sit rette. Tip: En god mouse eller saltvandsspray kan få dine krøller til at fylde endnu mere!

Tight op

Karlie Kloss

Den helt stramme hestehale var at spotte hos mange modehuse som Off White. Frisuren giver dig kant og er en nem måde at style dit hår – til både hverdag og fest. Lad dig inspirere af Karlie Kloss som worker den stramme hestehale til perfektion.

Lær at style den klassiske hestehale med guiden her 

Dæk dit hår

Kaia Gerber for Tom Ford

På trods af burkaforbud i flere lande (inkl Danmark), har tørklæder der dækker håret aldrig været mere populært. Tendensen var særligt tydelig under sidste modeuge, hvor der både var hovedbeklædninger på den franske, italienske, engelske, danske og amerikanske catwalk. 

Vådt hår

Kim Kardashian

Først skulle det reddes tilbage, så løst og tilfældigt og nu skal det tilbage igen. Det våde look er endnu at finde hos de mange celebs og hos modehusene. Et nemt festlook, som kan opgradere dit outfit. Looket kræver en kam, vand og masser af hårgele.

Lad lokkerne gro

Sarah Jessica Parker

En trend der er at spotte hos mange fashionistas i øjeblikket er at de lader lokkerne gro. Enten har de for travlt til at nå til frisøren eller også er det altså en trend, som vi vil se meget mere til i det nye år.

Baby bangs

Emma Watson

Bangs, også kaldet pandehår har siden 2017 domineret gadebilledet i forskellige faconer. I 2019 får frisuren endnu et nyt twist. Denne gang skal pandehåret klippes op, og være lige så kort som hårstylist Guido Palau viste til Prads ss19 show, og som Emma Waston gør kunsten efter.

Hårbøjlen

Miu Miu SS19

Hårbøjlen var at spotte alle steder under Fashion Week. Særligt dét nostalgiske, feminine med sløjfe som set på catwalken hos Miu Miu. Perfekt hvis dit outfit mangler et feminint touch.

LÆS OGSÅ: Sådan undgår du elektrisk hår 

Hårspændet 

Bottega Veneta 

Gå det nye år i møde med pyntede hårklemmer. Hårklemmen skulle i 2018 styles siddende i nakken. I 2019 rykker spænderne længere frem – og gerne symmetrisk med et par hver side af hovedet.  Hårspænderne skal helst være glitrende og detaljerige og matche dit outfit. Du finder en masse smukke spænder og andre hår-accessories til dit hår lige her.

Skarp bølge

Jessica Chastain

Den skarpe bølge må ikke forveksles med Hollywood-krøllerne. Den er skarpere og mere ’friseret’. Frisuren er perfekt til en festlig aften, særligt hvis du ikke har noget imod tonsvis af hårspray.

Udgroningen

Lady Gaga

Endelig en fordel ved at farve lokkerne. Udgronningen som vi også så i 2018 bliver fortsat en trend i 2019. Måske fordi det bliver mere og mere okay, ikke at være perfekt. Godt nyt for dig der ikke lige nåede til frisøren i tide.

Høj knold

Caroline De Maigret

En høj knold, hvor en anelse hår smyger sig om ansigtet er et look der klæder det fleste. Frisuren klæder de fleste – til pandehår eller ej. Et feminint, klassisk look, som får et twist med det tilfældige touch.

Au naturale

Lou Doillon

Gå dit nye år i møde au natural. Omfavn dit naturlige fald i håret og opnå skødeløs lækkerhed – lige de franske kvinder gør det.  

Lav knold med midterskilning

Keira Knightley

Den stramme lave knold skal i år styles med midterskilning. Knolden fremhæver dine ansigtstræk, og er derfor ideel hvis du vil skabe fokus på læber, kindben eller øjne. Looket kan ethvert look et touch af glamour.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Boyish

Adwoa Aboah

Hårtrenden der både er spottet hos Valentino og Victoria Beckham. Årets hårtrend er inspireret af det modsatte køn. Frisuren vil helt sikkert spare dig for en masse tid hver morgen, og så tillader den dig at skrue op for både kjoler og overdådige øreringe til hverdag. Er 2019 året hvor du lader lokkerne falde?

Trendy glamour

Gigi Hadid

De famøse Hollywood-krøller er endnu engang at spotte på listen over populære frisurer. Frisuren stråler af eksklusivitet og er nem at lave med krøllejern og hårspray. Giv krøllerne sex-appeal med en dyb sideskilning.

Royal hestehale

Meghan Markle

Slå knude på din hestehale. Den royale fletning har gang på gang fundet sin vej tilbage blandt de mest populære frisurer. Det er en enkel frisure som er let og hurtig at lave, men ser ud af meget.

Er du nysgerrig efter, hvordan Meghan Markle holder sit hår lækkert? Få 6 hårtips fra hertugindens frisør her 

Fletningen

Max Mara SS19

Den lange pompøse fletning giver os nostalgiske tanker tilbage til pigeværelset. 2019 bliver for alvor fletningens comeback, og gerne fletninger i alle afskygninger. Både den pompøse som set hos Max Mara, fletningen delt op i rottehaler som set hos Alexander McQueen og indianerfletningen som set hos Sonia Rykiel. Skal du prøve fletningen i det nye år?

Skødesløse dreads

Zoe Kravitz

Endnu en forhadt frisure er i år tilbage i spillet. Særligt de skødesløse dreads, som set hos på catwalken hos Stella McCartney bliver et hit. Tilføj perleøreringe som Zoe Kravitz og giv de rå dreads et feminint touch. Tør du flette dine lokker?

Dyb midterskilning

Cate Blanchett

Den dybe midterskilning giver et mere grafisk udtryk, og får håret væk fra den ene side af ansigtet så du kan vise dine kindben frem.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Sunde lokker

Rihanna 

Uanset længde, farve og form er glansfulde lokker altid på mode. Husk at plej dit hår året rundt. Læs her om alt du skal gøre for at få sundt og lækkert hår. 

Høj hestehale med volume

Taraji Henson

Den høje hestehale med krøllede ender er som skabt til dig som har en travl hverdag og som ønsker opsat hår på en let og feminin måde. Style hestehalen med en chunky hårelastik til hverdag og den gennemsigtige elastik til festlige lejligheder.

Kort og godt

Katy Perry

Endnu en frisure til dig der har travlt om morgenen. En kort frisure vil skabe kant til dit outfit, og få dig til at skille ud fra mængden. Her ses den korte frisure i en pjusket udgave med lidt kortere pandehår end resten af længderne.

Skarp page

Anna Wintour

Den knivskarpe page bliver ved med at hitte i 2019. Er du født med glat hår er en skarp page perfekt til dig, da den derfor kun vil kræve et par studsninger hos frisuren hist og her.

Hårbåndet

Christian Dior 

Giv dit look et sporty twist – sæt det op, gerne i en stram hestehale eller knold og tilføj hårbåndet. Looket er praktisk til dig der er på farten, eller til dig der gerne vil se ekstra godt ud på løbeturen.

LÆS OGSÅ: 5 nemme håropsætninger til hverdag og fest