HÅR

Hår der hitter

Kulde, huer og stylingredskaber som fladjern, krøllejern og hårtørrer er hårets værste fjende om vinteren. Håret kan nemt blive uregerligt, flyvsk og uglet. Heldigvis er der masser af råd og gode produkter, der giver håret fornyet liv.

 

Giv rødderne et løft
Sørg for at bruge et produkt som løfter hårrødderne eller skaber fylde i hårbunden. INs skønhedsredaktør anbefaler varmt Avedas Pure Abundance Hair Potion, som er en slags hårpudder. Pudderet drysses ned til hårrødderne, masser hovedbunden med fingrene og nyd et fyldigt hår.
En redning til hårkriser og flade hårdage! 285 kr.

Aromatisk duft

du hos Aveda kan få din egen personlige shampoo skræddersyet til dit hår. Personal Blend blandes direkte i salonen med eget valg af aromatisk duft tilsat kamille, kornblomst og troldnød.
Personal Blend giver glans og beskytter mod solens uv-stråler. 200 ml, 170 kr.

 

Rens dine børster jævnligt
Stylingprodukter, fedt fra hovedbunden og hår samler sig nemt i børsterne. Rens børsten for hår, læg den i en skål med shampoo i varmt vand. Lad børsten ligge en halv time, og skyl den grundigt.
Børste fra Colours of Fashion, 120 kr.

Beskyt håret mod fugt

Det våde, kolde vejr om vinteren får håret til at kruse. Med John Friedas Weather Works Style Sealant Crème er du sikret et glat, lækkert hår hele dagen.
Bruges i håndklædetørt hår. 100 ml, 129 kr.

 

Få glansen tilbage
En hårkur om ugen vil gøre underværker for et livløst hår. Trevor Sorbies nye Therapy Intensive Treatment er specielt udviklet til det triste, svækkede hår, som trænger til fugt, næring og glans uden at blive tynget. 150 ml, 159 kr.
Snyd eventuelt med lidt ekstra glans med Rusks spray Shining Sheen and Movement Mist, som kan bruges i både fugtigt og tørt hår. 125 ml, 169 kr.

Pas på farvet hår

Det koster en lille formue at få farvet håret hos frisøren, så invester i en god shampoo som plejer og fremhæver farven. Pas på farvet hår.
Redken, Color Extend Shampoo, 300 ml, 210 kr. Condtioner, 250 ml, 230 kr.

Tip til mat og tungt hår
Giv dit hår en pause fra stylingprodukter i en uges tid. Rester af gamle stylingprodukter i håret kan få det til at blive mat og tungt.

Læs mere om: