HÅR

Hårfarven og frisuren, du skal kende denne sommer

Bed frisøren om det her look, hvis du vil have sommerens lækreste lokker.

Hvilken hårfarve og frisure kommer vi til at se over alt denne sommer? Ifølge frisør Betty Christoffersen fra SACO Copenhagen bliver det helt afslappet. Læs med her.

Back to basics

Man fristes til at sige, at vi skal tilbage til rødderne. Med det mener Betty Christoffersen, at vi skal tilbage til det naturlige look. Det gælder især, når det kommer til hårfarve, men særdeles også når vi taler frisure og styling.

Farven

Vores hår må ikke se for farvet ud. Blond skal ikke være platinblond, håret skal se naturligt eller allerhøjest solkysset ud.

Endelig - fristes man til at sige - bliver den helt almindelige mellemblonde, kærligt kaldt leverpostejfarve, hyldet. Det er især heldigt for en stor del af de skandinaviske kvinder, som i årtier har afbleget håret til døde for at skjule de mørkere lokker, men det skal altså være slut nu.

LÆS OGSÅ: Frisøren afslører: De her stjerner vil vi gerne ligne

Frisuren

Hellere 10-12 cm kortere og så velplejet end langt og sjusket. Stylingen skal være afslappet. Skødesløst. Tilfældigt. Du kan nøjes med at føntørre hovedbunden efter badet (for at give fylde) og lade resten af håret lufttørre. Tilfør olie, mens håret endnu er vådt, og når håret er helt tørt, kan du style det med en god saltvandsspray for et lækkert naturligt look.

LÆS OGSÅ: Lufttør dig til de smukkeste krøller

Læs mere om: