HÅR

Hårmasker, der giver dig lækkert hår på 5 minutter

Tørt, slidt og trist hår? Det behøver altså ikke at tage lang tid at give dit hår den ekstra pleje, det behøver for at blive medgørligt og velplejet. Her er 5 hårmasker, der kan trylle for dit hår!

Vores hår er udsat for vind, vejr og ikke mindst styling året rundt. Det er derfor ikke så sært, at det af og til trænger til lidt ekstra kærlighed i form af en god maske. Og nej, det behøver ikke at tage lang tid, at give håret den ekstra pleje!  

Brug en hårmaske 1-2 gange om ugen, når du lige har lidt ekstra tid i badet. Hvis du ikke altid når det, så vær glad, når du når det. Lidt pleje er bedre end ingen pleje.

Læs også: Det værste du kan gøre mod dit hår

Sådan bruger du din hårmaske

Vask håret med shampoo, skyl sæben ud, og kram vandet ud af håret, inden du fordeler din hårmaske i håret. Hvis der står på din hårmaske, at den skal sidde i håret i 5 minutter, så vask den blot ud efter de 5 minutter – den virker ikke dobbelt så godt, ved at blive siddende i 10 minutter! Gentag hellere behandlingen oftere.

Lad dig ikke forvirre. En hårmaske er blot et andet ord for hårkur. Begge har til formål at forkæle dine lokker med næring, fugt og pleje, hvilket håret har brug for i ny og næ.

Her finder du fem lækre hårmasker, som alle gør det overskueligt at få sundere og pænere lokker. Og ingen af dem skal sidde i håret mere end nogle minutter.

Fem hårmasker

1. Til tørt hår (3-5 min.)

All Soft Mega Mask, 200 ml, Redken, 259 kr. Kan købes online HER

2. Beskytter mod varmeskader (3-5 min.)

Elements Repair Charger Healing Mask, 200 ml, Id Hair, 169 kr. Kan købes online HER

3. Til farvebehandlet hår (5-10 min)

Angle Masque, 200 ml, Kevin Murphy, 258 kr. Kan købes online HER

4. Til skadet hår (7-10 min)

Restorative Hair Mask, 250 ml, Moroccanoil, 349 kr. Kan købes online HER

5. For mere glans (10 min)

Quenching Masque, 150 ml, Bumble and Bumble, 335 kr. Kan købes online HER

Læs også: Sådan lufttørrer du dit hår på den helt rigtige måde