HÅR

Her er årets sommerfrisure, som du skal kende

De unge Hollywood-stjerner skifter look som aldrig før, og der er en helt særlig sommerfrisure, som hitter på den røde løber lige nu.

Sommerferien er en perfekt anledning til at prøve et nye look af. En ny frisure giver selvtillid og frisk energi - især når der er tale om en stor forandring.

En stor forandring er netop, hvad vi har spottet blandt flere af de unge it-girls, som de seneste måneder har ladet lokkerne falde til fordel for en kort blond frisure - den såkaldte pixie-cut frisure. Læs med her, hvor vi se nærmere på tre kendte kvinder, der er hoppet med på den nye hårmode.

Kristen Stewart

Foto: AOP

Skuespilleren Kristen Stewart, der blandt andet er kendt fra teenage-franchiset "Twilight" og filmatiseringen af Jack Kerouacs beat-klassiker "On the Road", overraskede fans ved at klippe de mørke lokker af tidligere på året til fordel for en kort afbleget frisure. Hun har holdt fast i sit nye look siden og er stadig muse for Karl Lagerfeld og Chanel.

LÆS OGSÅ: 9 flotte frisurer til kort hår

Katy Perry

Foto: AOP

Sangerinden Katy Perry har aldrig været bange for at lege med sit look, men har alligevel i mange år holdt sig til sin signaturfrisure - den helt mørke page. Den tid var slut, da hun tidligere på året brød med kæresten Orlando Bloom og hoppede med på pixie-frisuren.

Cara Delevingne

Foto: AOP

Modellen og skuespilleren Cara Delevingne har - i forbindelse med en filmrolle - klippet sine lange lokker af og viser nu sin nye pixie-frisure frem på den røde løber. Når man ser på Cara, er det ikke svært at forstå, hvorfor frisuren er navngivet efter feer og alfer. Den britiske it-girl ligner jo Klokkeblomst fra "Peter Pan" på en prik!

Forkæl dig selv med et abonnement på IN, og få en eksklusiv gave - KØB HER

Læs mere om: