HÅR

Her er sommerfrisuren, der er overalt lige nu

En ny frisure har meldt sin ankomst og meget tyder på, at det bliver sommerens hotteste frisure. Den populære frisure er en viderudvikling af det bølgede pandehår, men lidt skarpere i kanterne! Se frisuren her.

Med en ny sæson kommer også nye trends, som kan give os inspiration til at genopfriske vores look. Og her kan pandehåret meget vel være frisuren, du skal gå efter, hvis du vil følge sommerens allerstørste trend. 

Er du ikke vild med det kantede pandehårs-look, kan det være at du skal lade dig inspirere af den nyeste trend indenfor pandehår, nemlig det mere tilfældige og pjuskede pandehår.

Halvejs mellem to stile

Sidste sæson fik den populære 70'er-frisure, det bølgede etagepandehår, et stort comeback. Nu har frisuren fået et mere stringent look, der dog stadig er forholdsvist let at holde. 

Den nye hårtendens er nemlig en blanding af den populære 70'er-frisure og det mere lige pandehår, som den senest tid er blevet vist til både modeuger og set på alverdens kendisser. 

Læs også: Sådan skal du faktisk bruge din balsam

Det første blik på den nye trend kom fra den australske model og skuespillerinde, Sarah Ellen, som hurtigt blev inspirationen til det nye look, da hun deltog i Sydney Fashion Weeks mange shows.

For at gøre frisuren alsidig og let, er pandehåret klippet lidt kortere i midten og længere i siderne, som giver pandehåret et lige snit over panden.

Dette gør blandt andet, at pandehåret er let at passe, da det ikke skal klippes konstant. Hvis håret vokser ned til øjnene, kan du nemlig blot skubbe det ud til siden eller om bag ørerne.

Denne nye hårtrend er altså en frisure for dig, der gerne vil genopfriske dit pandehårs-look, men nødvendigvis ikke har tid til at rende til frisøren i tide og utide. 

Og hvis du er en ekstra travl person, kan du følge vores guide her, hvor vi step for step viser, hvordan du nemt kan studse dit eget pandehår. 

Læs også: Kendt 70'er frisure gør comeback

Læs mere om: