HÅR

Kort hår: 9 flotte frisurer

Overvejer du kort hår? Eller har du allerede klippet lokkerne af? Lige nu er det super smart at være korthåret og derfor har vi set nærmere på de flotteste frisurer til kort hår.

Når vi taler kort hår, er der forskellige længder i spil: Alt fra ultrakort til bob eller lob (en lang bob, der går til omkring skulderlængde). INs skønhedsekspert, Lene Huusmann, har fundet de flotteste frisurer til kort hår.

LÆS OGSÅ: De 5 bedste festfrisurer til pagehår

Fordelene ved de korte - eller kortere -  lokker er mange: håret bliver sundere, det får mere fylde og så klæder det de fleste, da ansigtet kommer mere i fokus. Men hvilken korthårs frisure skal du vælge? Det kommer alt sammen an på din ansigtsform og hvor skilningen bliver placeret. Det er derfor en god idé at finde inspiration hos andre med samme hovedform som dig selv, inden du kaster dig ned i frisørstolen.

LÆS OGSÅ: 21 kendte kvinder, der bærer kort hår med stil

Hvilke frisurer til kort hår vil klæde dig?

De kendte gør det i stor stil - altså klipper håret kort. Hvis du ikke tør kaste dig ud i kort hår fra den ene dag til den anden, så start med at klippe lidt af ad gangen. Forandring fryder – og så er det sundt for håret. Tag eventuelt en snak med din frisør om, hvilken hovedform du har og hvilken frisure, der ville klæde din form.

LÆS OGSÅ: 5 festfrisurer til kort hår

I galleriet finder du inspiration til forskellige korthårsfrisurer – hvilken skal du have?

9 frisurer til kort hår

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Læs mere om: