HÅR

Lufttør dig til de smukkeste krøller

Det er tid til at spare på stylingen og dyrke dit naturlige sommerhår. Lad lokkerne lufttørre, og skab et mere skødesløst look.

Lufttørret hår er ikke lig med uglet hår

Start med en tur til frisøren, og få klippet de slidte spidser af håret, så længderne ser sunde ud. Kate Moss og Sienna Miller er eksperter i at få det løssluppede look til at spille, uden at det kommer til at se slidt og kruset ud. Så lad dig inspirere af de fashionable kvinder, og få velplejet, men ”rodet”, hår.

LÆS OGSÅ: 9 hår-tricks, du ikke kender!

Brug håndklædet rigtigt

Når du kommer ud af badet og tørrer håret, er det vigtigt ikke at slide for meget på håret ved at gnubbe løs. Tør det let, red håret igennem, og kram derefter håret med håndklædet igen. Gør det stille og roligt, så du ikke ødelægger hårets naturlige struktur.

LÆS OGSÅ: Her er hårprodukterne, du lige så godt kan købe billigt

Hvis dit hår har tendens til at være plysset er det en god idé at tilføre lidt produkt. Det kan være et leave-in produkt, såsom en serum eller en krøllecreme.

Vigtigst er, at du vælger et produkt, som er designet til lufttørring – og ikke et varmeaktiveret, som så mange stylingsprodukter ellers er.

LÆS OGSÅ: Test dig selv - hvilken frisure skal du have?

Er dit hår fint, så kan en smule olie i hårspidserne anbefales. Det nærer og holde lokkerne sunde. Tørt og slidt hår ser blot mere tørt og slidt ud, når det lufttørres, så arbejd med at få noget sundhed ind i lokkerne.

LÆS OGSÅ: Få dit tynde hår til at virke tykkere 

Tålmodighed

En sidste god ting, man skal huske, når man lufttørrer håret er at lade håret vælge sin naturlige retning. Det vil sige, at du skal vente til håret er helt tørt med at style det. Så kan du til gengæld komme flere produkter i håret og style det mere målrettet, hvis du mener det mangler tekstur.

LÆS OGSÅ: Frisøren guider: Sådan gør du dit hår forårsklart 

Læs mere om: