HÅR

Meghans hårstylist bag ny hårproduktserie

Drømmer du også om hår som hertuginde Meghan? Så er der godt nyt. Meghans hårstylist, George Northwood, har nemlig lavet sin helt egen hårproduktserie, der indeholder alt, du skal bruge for, at få den populære royale knold.

Meghans hårstylist, George Northwood, har nu gjort det endnu nemmere for alle dem, der drømmer om efterligne hertugindens populære frisure med sin nye hårproduktserie, 'Undone”'.

Til Meghan og prins Harrys bryllup var det George, der skabte den rodede knold, Meghan bar - og som siden blev en af de mest populære frisurer. I sin nye produktlinje har han samlet alt det, du skal bruge for, at få blandt andet den populære ’undone’-knold derhjemme.

Læs ogsåPå trods af splid har Meghan knyttet et tæt bånd til en britisk prinsesse

Produktserien består af 20 hårpleje- og stylingsprodukter, til priser fra ca. 100 danske kroner. Produktserien består blandt andet af Undirty, en shampoo og balsam til hverdagsbrug, shampooen Unparched til tørt hår. ’Undamaged’ beskytter håret mod farvning og hårstyling og Unpolluted’ er en ugentlig detox, der beskytter håret mod forurening.

Foto: Undone by George Northwood

Kan du heller ikke få nok af Meghan? Så se med i galleriet herunder, hvor vi har samlet nogle af hendes private fotos, du nok aldrig har set før.

Meghan Markle: Her er private fotos, I aldrig har set

Læs også: 9 overraskende afsløringer fra Meghan og Harrys Oprah-interview