HÅR

Overvejer du at få klippet pandehår? Læs med her

Det kan være et stort skridt at få klippet pandehår. Der er da også et par ting, der er værd at vide, inden man klipper lokkerne af.

Pandehår kræver ekstra tid og mere styling, end du er vant til, hvis du lige nu har langt hår. Med de rette produkter, et glattejern – og ikke mindst den rette form for pandehår, som er velvalgt til din pandehøjde og ansigtsform – er pandehår dog også et virkelig cool hårvalg og en god måde at tilføre dit look lidt kant.

Her kan du blive klogere på, hvilke hensyn du skal tage, og hvilke overvejelser du måske skal gøre dig inden du kaster dig ud i et nyt look.

3 ting, du skal huske, inden du får pandehår:

  • Har du fint og tyndt hår, skal du vide, at det er umuligt at opnå det tunge og tykke pandehårslook. Gå i stedet efter et chikt 70’er look, hvor du får klippet pandehår, som er lidt længere, og som du deler op på midten.
  • Har du en hvirvel i dit pandehår eller naturligt fald eller krøller, så skal du vide, at det kræver lidt hårdere arbejde hver morgen og lidt flere produkter, inden dit pandehår sidder, som det skal.
  • Dyrker du meget sport, og/eller cykler du meget, så kan det være en udfordring med pandehår, da det hurtigt klistre til panden, når man sveder.

LÆS OGSÅ: Pandehår er blandt de frisurer, der aldrig går af mode

Tør du få klippet pandehår? Find inspiration til looket blandt disse kendte kvinder, som alle har dyrket pandehåret.

Inspiration til pandehår

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Læs mere om: