HÅR

PAGE | Inspiration til efterårets frisure

Hvis dit hår er blevet slidt af sol og saltvand, kan det være nu, du skal hoppe ud i en kort page. IN har samlet et galleri med 40 page-frisurer i alle længder og udgaver, som du kan lade dig inspirere af.

Pagen - Sæsonens frisure

Når det kommer til pagen, er den ikke længere blot klippet under øret og med lige glatte længder hele vejen rundt. Der er kommet forskellige udgaver af den populære frisure – både lange, korte, krøllede, glatte og mere modige udgaver.

Vi har derfor samlet en oversigt over, hvad der kendetegner de forskellige pager og samtidig kan vi give dig inspiration til din næste frisure.

Forskellen mellem en ‘Bob’ og en ‘Lob’

’Bob’ er den korte page, der enten går til under ørene eller midt på halsen.

’Lob’ er den lange page, der går til lige over skuldrene eller lige under.

LÆS OGSÅ: 12 frisurer der hitter i år

Pager kan være alt fra en mellemlængde i flere etager med ’Beach Waves’ og til en helt glat, kortklippet og skarp klip. Den kan styles på alle måder – råt og sleek, som Kirsten Stewart, bølget og halvlangt som Sienna Miller eller skarp og kort som Kate Blanchett.

En frisure beskriver din personlighed, så du vælger blot, hvad du føler passer til dig og din stil. Dog er det vigtigt at spørge sin frisør til råds, da nogle frisurer går bedre til bestemte hårtyper end andre.

Klik dig igennem galleriet og bliv inspireret af de mange udgaver af pagen.
 

Inspiration til efterårets frisure: Pagen

LÆS OGSÅ: MODEUGE | Sådan får du håret fra By Malene Birger-showet

Læs mere om: