HÅR

REDAKTIONEN TESTER | Volumenspray

Hvem drømmer ikke om et flot og fyldigt hår? Der er heldigvis hjælp at hente med de mange produkter, der pumper mere volumen i dine lokker. Vi har testet hvilke, der virker bedst!

Det kan ofte være svært at skabe det lækre voluminøse hår man drømmer om, i et fint skandinavisk hår. Men med et godt volumenprodukt kan du opnå ekstra fylde og sikre dit hår maksimal volume, der holder hele dagen. INs redaktion har testet 8 forskellige volumen-boostere til håret. Læs resultatet i galleriet.

LÆS OGSÅ: Beautyeksperternes bedste tips til alle aldre

Holdbare tips:

Når du bruger volumengivende produkter, er det vigtigt at bruge dem i fugtigt hår og efterfølgende bruge både en børste og varmen fra en hårtørrer til at aktivere produkterne – ellers har de ingen effekt!

Prøv dig frem, og find ud af, hvor meget spray, du skal bruge – start hellere med lidt, og øg mængden. Bruger du for meget, vil håret føles tungt og ikke få det fornødne løft og lethed. Volumenprodukter kan godt få spidserne til at stritte lidt, så saml dem gerne med en smule voks eller nogle dråber hårolie. 

IN TESTER | Volumenspray

LÆS OGSÅ: Dét virker på din hud