HÅR

Så mange gange skifter kvinder frisure

Kvinder skifter frisure for at undslippe hverdagen

Du er kørt fast i din hverdag, du er gået fra din kæreste, du har tabt dig, du har taget på - der skal ske en forandring i dit liv, og det er let at lade valget falde på frisuren

At vi kvinder bruger vores hårpragt til at få fornyet energi eller til at komme os efter en hård oplevelse, kan være en af grundene til, at vi når at have ikke så få forskellige frisurer igennem livet.

Hver fjerde kvinde har således haft omkring 50 forskellige frisurer, når hun fylder 35 år. Til sammenligning skifter mænd i gennemsnit kun deres frisure 3 gange i deres voksenliv.
Det viser en ny undersøgelse, der er iværksat af den britiske Crown Clinic i Manchester blandt 1000 mænd og kvinder.

Kvinder vil se ud som stjernerne

Kvinder går i gennemsnit til frisøren fire gange om året, og stort set hver gang benytter de sig af lejligheden til at skabe lidt forandring med lokkerne. For kvindernes vedkommende lader næsten halvdelen sig inspirere af celebritys, når de skal vælge ny frisure. Imens mændenes typiske begrundelse for at skifte er, at de synes, de ser kedelige ud, eller at de er begyndt at tabe håret. Det skriver Dailymail.co.uk

Selvom de fleste sikkert kan nikke genkendende til, at mænd beholder den samme frisure i årevis, så stikker en enkelt celebritymand lidt ud, når det kommer til variationen af frisuren. David Beckham er om nogen kendt for at kunne danne hårmode ifølge Dailymail.co.uk, og han skifter frisuren med jævne mellemrum.

Når mændene omkring os ikke hopper på vognen og forandrer toppen lige så ofte som ham, så skyldes det sikkert, at kun 12 procent af mændene lader sig inspirere af de kendte, når de skal klippes og farves.