HÅR

Sådan laver du en lav knold

En lav knold kan have mange forskellige fremtoninger og vil gå til alle looks. Her får du en step-by-step guide til, hvordan du selv kan lave en lav knold.

En hurtig lav knold i nakken er superfin til en hyggelig, uformel sommeraften, men kan også bruges til lidt finere arrangementer. Den er nemmest at lave, hvis håret ikke er helt glat og nyvasket. Her får du en guide til, hvordan du selv kan lave den smukke lave knold.

Step-by-step: Lav knold

1. Spray håret godt igennem med et produkt, der giver håret lidt struktur – enten en tørshampoo eller et volumeprodukt. Det er vigtigt, at håret får en lidt tør struktur, så er det nemmere at sætte.

2. Tag en stor tot over det ene øre, og rul den ind til midten af baghovedet, så den får en fin lille snoning. Gentag i den anden side.

LÆS OGSÅ: 8 opskrifter: find en god hjemmelavet hårkur her

3. Sæt begge totter fast med hårnåle, så de sidder på midten og giver udgangspunkt for resten af frisuren.

4. Nu har du ”frie hænder” til at sætte håret som du vil. Tag forskellige totter, rul dem ind, og sæt dem fast med hårnåle.

5. Det skal ikke være perfekt, men ligesom du har lyst. Denne frisure kan have mange udtryk.

6. Når du har fået alle totter placeret og er tilfreds med knolden, så afslut med en god gang lak, så frisuren kan holde hele natten.

LÆS OGSÅ: Hårtab: 6 tips til at styrke håret

Vi brugte…

Tørshampoo, Wella, 190 kr. Købes online HER
Hårnåle 30-pak, H&M, 19,95 kr. Købes online HER