HÅR

Sådan sætter du en smuk hestehale

Skab selv looket og få den enkle, glatte hestehale fra Stella McCartneys show efterår-vinter 2013

En smuk hestehale synes simpel, men det tager alligevel lidt snilde at skabe et naturligt, moderne look med en poleret finish.

Til sit show ønskede Stella McCartney et glat look til modellernes hår til at matche hendes skræddersyede snit, der leger med både det maskuline og feminine, og derfor udviklede hun denne lækre hestehale. Læs her, hvordan du selv kan lave denne skinnende, glatte frisure - uanset hvilken hårtype du har. Det handler om teknik og produkter.

Trin 1
Da der både skal føntørres og bruges et glattejern, er det en god idé at bruge et varmebeskyttende produkt.

Trin 2
Fordel et udglattende serum i håret, som modvirker krus. Del håret op i sektioner, og føntør håret glat over en stor rundbørste. Start bag på hovedet.

Trin 3
Glat hele håret efter med et glattejern for at give et perfekt glat look. Brug en hårlak, som giver et fast hold til hver sektion.

Trin 4
Når hele håret er tørt og glat samles det til en hestehale nederst i nakken med en elastik. Tag derefter en smal hårsektion og vikl rundt om elastikken og fæstn med en hårnål under den. Afslut med den glansgivende hårlak igen, og kør glattejernet igennem en sidste gang for at få glattet spidserne og de små afstikkere.

 

Læs mere om: