HÅR

Se forårets 3 største hårtrends

Skal dit hår være med på noderne i 2018? Se de største hårtendenser til foråret her.

Vi er kun et par måneder inde i 2018, og alligevel ser vi allerede en masse store tendenser på hårtrends.

Læs med her, og lad dig inspirere til styling og frisurer, der storhitter lige nu, når IN’s skønhedsekspert Lene Huusmann viser dig tre hårtrends, som du kan kopiere for at være med på beatet denne sæson.

Retro realness

Vi kommer til at se en masse til sundt, stort og ”fluffy” hår. Et godt miks af 70’er og 90’er inspirerede looks. Tal med din frisør om at få en god hårkur, f.eks. Smartbond eller Niophlex, som giver dit hår sundhed og den flottest glans og blødhed.

Foto: AOP

No fuss-bob

Her er tale om en minimalistisk stil, der ikke kræver det helt store, når det kommer til styling. Den holder sig væk fra for mange lag, og så fungerer den super godt i fint skandinavisk hår.  Midterskilning er oplagt, men frisuren kan også styles med sideskilning, hvis du trænger til forandring.

Foto: AOP

Accessories

Denne sæson kommer vi ikke uden om hår-accessories, og især er hårspænder og klemmer populære.

Tilbage bag ørerne med håret med spænder, som Dolce & Gabbana og Versace viste det på catwalken. Brug dine spænder med fantasi, om du har langt, mellemlangt eller kort hår. PICO, H&M, Lubarol, Lot29 og mange flere har et godt udvalg af spænder at byde på.

Foto: AOP

 

Læs mere om: