HÅR

SKØNHED | 7 frisurer der aldrig går af mode

Det kan være med sved på overlæben og skælvende ben, at du begiver dig mod frisøren for at få en ny frisure. Derfor har vi samlet 7 frisurer, du aldrig kan gå galt i byen med. Se dem i galleriet her.

7 'sikre' frisurer 

Vi kender det alle, tendenser kommer og går, og det er ikke altid lige let at følge med. Om det er en måde at style håret på eller en ny trendy klip, så har vi alle været der. Værst af alt lader man sig rive med strømmen og får klippet en drastisk frisure eller kigger tilbage i fotoalbummet på ens tidligere 90’er rottehaler eller permanente krøller og tænker 'nej'! Det er næsten aldrig en succesoplevelse, og man sværger for det meste til aldrig at begå samme fejl igen – dog sker det et par gange i ens livstid. 

LÆS OGSÅ:  FRISURER | 21 kendte kvinder bærer kort hår med stil

Pandehåret
Pandehåret er kommet for at blive. Specielt fordi det kan gå til alt – om du er rock chick med et tykt, mørkt pandehår, eller boheme med pjuskede blonde lokker eller mere klassisk ’Catherine Dutchess of Cambridge looket’, der er noget for alle.

Hestehalen
The Oscars 2016 var året hvor hestehalen for alvor fik markeret sig på beauty scenen. Alle på den røde løber kom spankulerende med en eller anden form for hestehale – og det er ikke så underligt. Hestehalen er genial, da du kan style den til at være sleek og klassisk eller sporty og pjusket.

Pagen
Om du kalder det en lob, en bob eller en page – det er en af de mest googlede frisurer nogensinde. Den kan få alle til at se chick og cool ud og fungerer i alle længder og snit. Pagen er genial at style, da du kan finde uendelige af mulige. Beachwaves, glattet, pjusket eller tilbageslikket – pagen er cool.

LÆS OGSÅ: PAGE | Inspiration til efterårets frisure

Knolden i nakken
Den klassiske knold i nakken har ikke længere associationer til den stramme bibliotekar. Den er nu en af de mest brugte frisure på den røde løber for at opnå et sofistikeret og klassisk look. Skinnende hår med midterskilning og en snoet knold i nakken, kan både fungere til den smukkeste galla kjole – men også til en løs hvid skjorte og lyse denimbukser, for et mere ’model-off-duty-look’.

Sideskilning
Sideskilningen kan måske godt have associationer til en dårlig hårperiode, men det er og bliver et klassisk snit i din frisure. Den kan styles både casual til siden med store fald i løst hår, eller sleek i en opsat frisure, ligesom Bryce Dallas og Marion Cotillard.

Midterskilning og beachwaves
Den mest sete frisure de sidste par sæsoner – som alle supermodellerne brillerer med gang på gang. Om det er i kort eller langt hår, beachwaves fungerer og giver et skødesløst, lækkert hår. Du kan style frisuren råt og pjusket, eller mere elegant og blødt.

Hollywood krøller
Sensualitet og et sofistikeret, men flassisk look. Krøllerne er store, skinnende og bløde og redt til siden. Looket er det perfekte Hollywood hår på den røde løber, og fungerer derfor perfekt til fest eller galla.

LÆS OGSÅ: SKØNHED | De bedste SOS-produkter til tørt hår

I galleriet har vi fundet en masse smukke kvinder, som bær de 7 sikre frisurer - så du kan få inspiraiton til lækre tidsløse lokker. 

7 frisurer