HÅR

9 hår-tricks, du ikke kender!

Tæm lokkerne og få den frisure, du altid har drømt om. Her er 9 smarte hår-tricks, som helt sikkert vil gøre din hverdag nemmere!

9 tips og tricks til dit hår

Beauty-hacks er små tips og tricks, der kan få dig til enten at spare penge eller blot gøre din travle hverdag nemmere. Vil du få styr på dine små irriterende babyhår i hårgrænsen, eller se, hvad du kan gøre, hvis du løber tør for tørshampoo på en hektisk morgen? Så er disse 9 hår-tricks lige noget for dig!

LÆS OGSÅ: Lufttør dig til de smukkeste krøller

1. Få dine hårnåle til at sidde fast hele dagen

Hvis du er træt af, at dine hårnåle glider ud af håret eller ikke sidder godt nok fast, så skal du blot spraye hårspray på dem inden brug. På den måde falder de ikke ud i løbet af dagen. Psst... Du kan finde flotte hår-accessories lige her!

LÆS OGSÅ: Sådan undgår du de 4 typiske hårproblemer

2. Få nemme bløde krøller

Hvis du ikke ejer et krøllejern, kan du blot benytte dette nemme trick: flet dit hår, og glat bagefter fletningerne med dit glattejern – på denne måde får du de smukkeste bølger i håret, når du løsner elastikken. Du kan også lave glamourøse krøller med dit glattejern - se her, hvordan du gør! 

3. Få tykkere hår, og dæk din udgroning

Er der lidt tid til, at du skal have dækket dine grå hår eller din udgroning hos frisøren? Så brug en øjenskygge! Har du en øjenskygge uden glimmer og i samme farve som dit hår, kan du blot pensle dine hårrødder med farven for at dække udgroningen - og samtidig skabe illusionen om tykkere, tættete hår. Du kan også læse denne guide til, hvordan du får tyndt hår til at virke tykkere. 

4. Få styr på dine babyhår

Vi har dem alle sammen - de små irriterende babyhår, der hvirvler rundt, når man har en opsat frisure. Få styr på dem ved at at spraye hårspray på en gammel tandbørste og derefter børste de små hår den retning du vil have, de skal følge. Det er både nemt og hurtigt!

LÆS OGSÅ: Her er hårprodukterne, du lige så godt kan købe billigt

5. Vågn op med smukt hår

Hvis du føler, at dit hår er fladt, uglet eller kedeligt, når du vågner om morgenen, så skift dit pudebetræk. Det siges, at prinsessernes smukke hår kommer fra at sove på satinpuder – og bonus er, at dit hår bliver mindre ødelagt og har færre knækkede hårstrå ved at sove på satin.

LÆS OGSÅ: Sådan undgår du elektrisk hår

6. Få dit hår til at dufte hele dagen

Her er et lille trick til dig, hvis du gerne vil have lækkert og duftende hår hele dagen: spray dine hårelastikker med din parfume. Det får duften til at holde, da parfumen sætter sig nemmere i stof end på hud. Psst... Begår du også en af disse 6 parfume-fejl?

7. Hjemmelavet tørshampoo

Hvis du er løbet tør for din yndlings tørshampoo og er i besiddelse af en babypudder – så har du en løsning. Ryst blot lidt babypudder i dine hårrødder, og red igennem – voila, ikke mere fedtet hår! Læs også denne guide til, hvordan du kommer af med fedtet hår.

LÆS OGSÅ: Sådan bruger du din tørshampoo rigtigt

8. Hvis du er løbet tør for hårkur

Hvis du har en kokosolie stående i køkkenskuffen, kan du bruge det i håret i stedet for en hårkur. Du vil få smukt og glansfuldt hår på ingen tid!

Du kan også give dig i kast med at lave din egen hårkur - se her, hvordan du gør!

LÆS OGSÅ: 8 hårprodukter, der redder tørt hår

9. Undgå kruset hår

Skift dit håndklæde til håret ud med en gammel T-shirt i bomuld. Fibrene i dit håndklæde kan være alt for hårde for dit hår og kan både ødelægge det og gøre det kruset.

LÆS OGSÅ: Frisøren guider: Derfor skal du vaske dit hår mindre

Læs mere om: