HÅR

SKØNHED | Nyhed fra Rudolph Care: Hair

"Hverdagsluksus" - Rudolph Hair er en serie af hårprodukter fra Rudolph Care, fyldt med økologisk og naturlig pleje og lækkerhed.

Nyhed fra Rudolph Care

Sundt, smukt og glansfuldt hår, det er målet med Rudolph Cares nye produktserie: Rudolph Hair.

"Jeg har savnet shampoo og conditioner, der ikke blot vælger skadelige stoffer fra, men vælger effektive resultater og følelsen af luksus til. For jeg vil ikke gå på kompromis med hverken sikkerhed, sundhed, kvalitet eller effekt. Jeg vil have det hele. Ikke enten eller, men både og." 
- Andrea Elisabeth Rudolph 

LÆS OGSÅ: Rabat på Rudolph Care

Serien består af Herbal Mint Shampoo - med frisk mentol og grønne urter, Blossom Shampoo - med aloe vera, hvedeprotein og duftnoter fra hindbær og viol og Forever Soft Conditioner - med avocadoolie, honning og morgenfrue. 

"Med Herbal Mint Shampoo og Blossom Shampoo kan jeg vaske mit hår, lade det lufttørre, og så sidder det godt fra første dag - uden brug af stylingprodukter."
- Andrea Elisabeth Rudolph

LÆS OGSÅ: Redaktionen tester | Tørshampoo

Hele serien bærer Svanemærket, og Herbal Mint Shampoo og Blossom Shampoo er desuden økologisk certificeret af COSMOS. Certificeringerne er din garanti for produkter af høj kvalitet, som er fuldstændig fri for parabener og hormonforstyrrende stoffer og tager vidtrækkende hensyn til både mennesker og miljø.

Derfor er Rudolph Hair en luksuriøs serie, der giver dig smukt hår – med 100 % god samvittighed.

Priserne på Rudolph Hair vil ligge fra 75 - 245 kr.
Læs mere på Rudolph Care

LÆS OGSÅ: SKØNHED | & Other Stories lancerer nye hudplejeserier

Læs mere om: