HÅR

SKØNHED | Sådan hjælper du de tørre lokker på vej

Hvordan får man de tørre lokker til at blive gennemfugtede med et lækkert shiny finish? Disse 5 produkter er en rigtig god start til at tilføre dit hår mere fugt og få frisuren til at se sund og frisk ud.

Har du tørt og mat hår, så er det ikke altid en fest at kigge på. Du skal huske at drikke rigeligt med vand og få dine vitaminer, så håret kan blive boostet indefra, men der findes også produkter, der kan give dig en hjælpende hånd udefra.

LÆS OGSÅ: STEP-BY-STEP | Sådan får du glansfuldt hår

Sundt og velplejet hår

Denne fine spray fra GB by Gun-Britt er en intensiv fugtkur, der skal bruges i fugtigt hår som en let kur. Den er fyldt med vitaminer og mineraler som alle styrker håret og giver det mere liv. Håret efterlades med et naturligt lækkert look.

GB by Gun-Britt Moisture spray, 100 ml. til 125 kr. Købes online HER

Kiehl’s har en skøn serie til det meget tørre hår – både shampoo, balsam og en leave-in kur, som booster og styrker hårets sundhed. Håret føles blødt og glansfuldt efter brug, uden at det klasker sammen! Serien blødgører hårets fibre og struktur og giver et sundt look.

Kiehl’s Damage repairing & rehydrating shampoo, 250 ml. til 170 kr.
Kiehl’s Damage reparing & rehydrating balsam, 200 ml. til 175 kr.
Kiehl’s Damage reparing & rehydrating serum, 75 ml. til 185 kr. Købes alle online HER

Den reneste luksus

Oribe kan bare noget med hår, og deres fantastiske Moisture & Control serie er et must, hvis du har tørt hår. Den gennemfugter håret og det føles som en tur til frisøren, hver gang du bruger den! Dit hår vil sige dig stor tak for at prøve dette produkt.

Oribe Moisture & Control Shampoo, 250 ml. til 275 kr.
Oribe Moisture & Control balsam, 200 ml. til 295 kr.
For nærmeste forhandler kontakt [email protected] eller 61809280

En maske af fugt

Er du meget plaget af tørt hår, så bør en hårmaske være fast sortiment i dit badeværelse. Restorative mask fra Moroccanoil er et rigtig godt bud på en maske, der hurtigt og effektivt giver dig følelsen af et mere fugtet og sundt hår.

Moroccanoil Restorative mask, 250 ml. til 339 kr. Købes online HER

Brug natten fornuftigt

Denne vandbaserede hårgele er et super godt produkt, der bruger nattetimerne på at tilføre dit hår, pleje og fugt mens den opbygger hårets elasticitet og styrke. Du får et dejligt glansfuldt resultat, og hvem er ikke vild med at bruge alle døgnets timer fornuftigt?

Sachajuan overnight hair repair, 100 ml. til 290 kr. Købes online HER

LÆS OGSÅ: SKØNHED | Bruger du den rigtige hudpleje til din alder?