HÅR

8 hårprodukter, der redder tørt hår

Læg saksen væk! Hvis du har tørt og trist hår, er der her 8 produkter du skal prøve inden du klipper dig – de vil nemlig redde dine tørre lokker.

Den bedste hårpleje til tørt hår

Glattejern, sol, saltvand, hårtørrer, vind, lyse striber, stylingprodukter – vi udsætter vores stakkels hår for mange ting, som kan slide og udtørre det. Men fortvivl ikke, hvis lokkerne ser lidt medtagede ud, for her finder du de bedste produkter til at beskytte og gennemfugte håret.

LÆS OGSÅ: Sådan løser du de 4 typiske hårproblemer

Spidserne stritter, håret er sværere at sætte, farven ser falmet ud og en kruset overflade gør håret mat og kedeligt. Tørre lokker er svære at skjule – de afslører sig selv på lang afstand. Men inden du booker tid hos frisøren til en klipning, må du endelig give dit hår en chance med en af disse hårprodukter, der kan redde selv det mest triste hår.

8 gode produkter til tørt hår

Herunder finder du 8 hårprodukter, der kan gøre mirakler for dit tørre og triste hår!

En natkur, der gør mirakler for tørt hår

Hører du til de travle, som ikke har tid til at lade hårkuren virke i de tyve minutter, der ofte anbefales? Så kunne dette hårprodukt være din redning. Hårkuren, som er en form for mousse, bruges nemlig i håret om aftenen inden du går i seng. Moussen tørrer lynhurtigt, så du slipper for at få det på hovedpuden. Hårkuren indeholder blandt andet kokosolie, som sørger for at gøre håret smidigt og giver samtidig glans til håret. Hårkuren skal blot skylles ud dagen efter.


Nutrifier Overnight Masque, L’Oréal Professionnel, 100 ml, 229 kr. Købes online HER

LÆS OGSÅ: Disse 4 typer hårprodukter kan du lige så godt købe billigt

Vægtløs olie til tørt hår

Denne olie fungerer rigtig godt til dig med fint, lyst hår, da den ikke tynger eller fedter. Samtidig har et lyst eller afbleget hår tendens til at få mere gyldne eller gullige nuancer, og de bliver neutraliseret med denne olie. Prøv at bruge den i det fugtige hår inden du sætter det, så du kan få samlet de tørre spidser – eller efter styling for at give fugt og glans til håret.


Bleach Blondes Golden Girl Oil, Lee Stafford, 50 ml, 59,95 kr. Købes online HER

Hårvask, der plejer de tørre lokker

Allerede efter første vask vil du kunne mærke og se en forskel på dit tørre hår med denne shampoo. Shampooen indeholder nærende argan- og babassuolie, som tæmmer krus, giver mere glans og fugter hårstrået indefra. Shampooen kan virke lidt tung, hvis du har et meget fint hår, men så kan du nøjes med at bruge den hver anden gang du vasker hår.


Smoothing Oil-Infused Shampoo, Kiehl’s, 250 ml, 155 kr. Købes online HER

LÆS OGSÅ: Sådan vasker du dit hår – rigtigt

Hårmaske til fint, tørt og ødelagt hår

Denne hårkur er fantastisk, når du vil have et ordentligt fugtboost til lokkerne. Hav lidt tålmodighed, for den må gerne virke i op til 30 minutter. Til gengæld kan du med det samme mærke, at håret føles tykkere, blødere og har en sund glans, som holder til flere hårvaske.


Hydrating Mask, Hårklinikken, 250 ml, 298 kr. Købes online HER

Hårmaske til kraftigt, krøllet og tørt hår

Har du et kraftigt hår, så gå efter en rig og nærende hårkur som denne. Brug en stortandet kam til at fordele masken jævnt i hele håret og dit hår vil takke dig ved at blive superblødt og smidigt igen.


Nutritive Masquintense, Kérastase, 200 ml, 310 kr. Købes online HER

LÆS OGSÅ: Sådan undgår du elektrisk hår

Hårolie er et SOS-produkt til tørt hår

Dine tørre hårspidser vil elske dig for denne olie, som du både kan bruge i fugtigt og tørt hår. Bruger du den inden føntørringen, kan varmen hjælpe med at sluse olien helt ind i hårstrået og gøre spidserne smidige og nemmere at samle. I tørt hår giver den fugt, glans og modvirker krus.


Mythic Hair Oil, L’Oréal Professionnel, 125 ml, 205 kr. Købes online HER

Hverdagspleje til tørre lokker

Udover en dejlig ren og frisk duft, giver denne leave-in conditioner ekstra pleje, når håret er tørt. Konsistensen er let, nærmest som en vandet balsam, men lad dig ikke snyde, den plejer ekstremt meget, så har du fint hår, så nøjes med at bruge den i spidserne. Den skal ikke skylles ud.


Leave-in Conditioner, Sachajuan, 250 ml, 149,95 kr. Købes online HER

Blid og beroligende rens til tørt hår

Det er vigtigt, at håret ikke bliver strippet for dens naturlige olier, så gå efter en mild shampoo, som nærer og vasker håret blidt, men også passer på din hovedbund. Denne shampoo fra danske Sard indeholder nærende mandelolie og beroligende, fugtende aloe vera, der mindsker rødme og kløe i hovedbunden. Den skummer ikke ret meget, da den er sulfatfri og giver endda fylde til fint hår.


Balancing Shampoo, Sard, 300 ml, 179,95 kr. Købes online HER

LÆS OGSÅ: 9 hår-tricks, du ikke kender!