HÅR

Skønhedsredaktøren: Derfor elsker jeg hårlak

Der er mange forbehold og meninger, når det drejer sig om hårlak. Mange kvinder synes, hårlak gør håret stift, og at det er et lidt 80’er-agtigt stylingprodukt. Men jeg vitterligt elsker hårlak og kan ikke undvære det, når lokkerne skal sættes. Læs hvorfor og hvordan jeg bruger hårlakken.

Jeg hører selv til dem, som helt tilbage i slut 80’erne fikserede håret (og især pandehåret med bue) med hårlak. Den dag i dag bruger jeg stadigvæk hårlak, dog på en mere moderat og noget mere afslappet måde. For hvis der er én ting, som har været en hårtendens længe, så er det det tilfældige look, hvor håret ikke ser sat eller stift ud. 

LÆS OGSÅ: VIDEO-GUIDE | Læg den perfekte makeup

Desværre er mit hår for fint og glat til, at det bare kan lade sig gøre uden lidt hjælp. Så min eget trick er, at når jeg har sat håret, som jeg vil, bruger jeg (med let hånd) en hårlak hen over hele frisuren og lader det tørre et øjeblik. Gerne én, der har ekstra stærkt hold. Derefter tager jeg en børste og reder det forsigtigt igennem og voila, nu har jeg et hår med hold, men som samtidig har bevægelse og blødhed.

Jeg anbefaler her tre hårlakker med stærkt hold:


Maria Nila Extreme Spray 400ml, 169 kr. Fås online HER

 

 

 

 

Maroccanoil Luminous hairspray strong 330 ml, 179 kr. Fås online HER

Redken Hårspray Quick Dry 18 400 ml, 189 kr. Fås online HER