HÅR

Skønhedsredaktørens favorit | Aldrig mere gult hår

Når dit hår går fra lyst til gult, så fortvivl ikke. Det behøver nemlig ikke at koste en tur til frisøren med det samme, men ved at bruge to gode produkter, kan du vaske det gule ud af håret igen.

Aldrig mere gult hår

Solen er faktisk en stor synder, når det gælder vores hårfarve. Den bleger håret, som kan være fint hvis man er lyshåret og det er sommer, men for meget sol gør faktisk det lyse hår mere gyldent. 

Personligt har jeg altid bedst kunnet lide at mit lyse hår ikke blev for gyldent, da jeg synes det gylden fremhæver de røde toner i huden. Derfor har jeg altid gået efter en kold, lys farve, når der skal laves striber hos frisøren. Men disse kan blive gyldne i solen, hvis ikke jeg lige får brugt noget UV-beskyttelse i håret. Og for at være helt ærlig, er det kun noget jeg orker at gøre, når jeg er på ferie sydpå.

LÆS OGSÅ: SKØNHED | Gråt hår er flot

Igennem tiden har jeg testet et hav af ’sølvshampooer’, eller måske bedre kendt som ’lilla shampoo’, som neutraliserer det gule i lyst hår. Min generelle erfaring er, at de hjælper på farven, men også at håret nemt kommer til at se gråt ud – eller i værste fald, får et lilla skær.  Jeg har i fuld uge brugt disse to produkter og er begejstret. Håret får et koldt, eksklusivt skær, uden antydningen af lilla eller gråt. Jeg har ikke ladet produkterne side for længe, men blot vasket håre ti shampooen, fulgt efter med conditioner og kæmmet den igennem hele håret, for så at skylle den ud. Håret blev superblødt og blankt, den helt rigtige kombination for et lyst sommerhår.

Cool Silver Shampoo, Björn Axén, 250 ml, 160 kr.
Fås online HER

Cool Silver Conditioner, Björn Axén, 250 ml, 160 kr.
Fås online HER