HÅR

Skønhedsredaktørens favorit | Beauty-gadget til hårfjerning

Det kan være en smertefuld affære at fjerne hår, og hører du til den mere sensitive hudtype, kan der endda følge rødme og irriteret hud med i hårfjerningsprocessen. Det slipper du for med denne smarte beauty-gadget til hårfjerning.

Skånsom hårfjerning

Bryn, bikinilinje og armhuler er områder, hvor huden er tynd og ekstra følsom. Derfor er det også et sted, hvor det ikke altid er sjovt at fjerne hår. Men skønhedsredaktør Silke Grane er blevet vild med denne smarte alt-i-én hårfjerningsmaskine.

LÆS OGSÅ: IN TESTER | Permanent hårfjerning

Er der ikke tid til at få vokset hårene væk, eller hører du bare til typen, som mig selv, der synes det gør temmelig nas at fjerne hårene med voks? Så vil du måske kunne få glæde af denne lille nyhed fra Veet, som jeg har testet de sidste uger. Den lille styler har en minitrimmer til ansigtet, så du nemt kan forme og fjerne hår ved brynene. Den kræver en smule øvelse og forsigtighed, da området er lille, men det er et super alternativ, hvis du ikke lige har tid til at stå med pincetten.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Derudover er der et trimmehoved til de større områder ved bikinilinjen, hvor du endda med den medfølgende trimmekam kan indstille til to hårlængder, 2 mm og 4 mm. Du kan selvfølgelig også bare fjerne hårene helt uden trimmekammen. Jeg er vild med dette koncept, og at du kan få flere muligheder i ét produkt – og så fylder ikke meget, så jeg ville sagtens kunne tage den med på en rejse. Når du køber den følger den en lille pose og et batteri med, som du skal bruge i styleren. Nemmere kan det ikke blive.

Sensitiv Precision Beauty Styler, Veet, 249 kr.
Fås online HER 

 

Læs mere om: