HÅR

Skønhedsredaktørens favorit | Økologi til håret

Skønhedsredaktør Silke Grane indrømmer ærligt, at hun ikke er speciel økologi-venlig, når det kommer til shampoo. Hun har dog fundet noget økologi til håret, som hun faktisk er blevet vild med.

Økologi til håret

I øjeblikket er jeg ved at teste en masse økologiske produkter af, og en af de kategorier som kan være svære, når det gælder økologi, er shampoo. Og med det mener jeg, at økologiske shampooer kan have en tendens til ikke at skumme overhovedet. Det giver en lidt tung fornemmelse og føles heller ikke rigtig rent, som med en shampoo der skummer  I hvert fald, hvis du spørger mig. Dertil kommer den næste ulempe, nemlig at håret bliver svært at rede ud - selv med efterfølgende balsam. I lang tid er jeg gået i en stor bue udenom øko-shampo, indtil jeg fik prøvet denne fine shampoo fra Rudolph Care.

LÆS OGSÅ: ØKOLOGI | 10 skønhedsmærker, du skal kende

Den er alt andet end fodformet med en skøn mintagtig duft, som ikke er overvældende, men blot frisker sanserne op i morgenbadet. Den skummer dejligt i håret, renser håret skånsomt og er god, hvis du har en tør eller irriteret hovedbund. Mit hår føles dejlig let, sundt og velplejet – og helt klart den første økologiske shampoo, som jeg vitterligt godt kan lide at bruge. Den flotte flaske og smarte pumpefunktion, som doserer en perfekt mængde til én hårvask er et stort plus oven i hatten.  Jeg kan kun anbefale at prøve denne shampoo, hvis du gerne vil have noget, som både er lækkert og økologisk.  

Herbal Mint Shampoo, Rudolph Care, 240 ml, 225 kr.
Fås online HER