INs skønhedsredaktør Silke Grane
HÅR

Skønhedsredaktørens favoritter: Fra fint til fyldigt

INs skønhedsredaktør Silke Grane fortæller, hvorfor amika Un.done Texture spray er en favorit når frisuren trænger til nyt liv ...

Silke Grane, der er INs skønhedsredaktør, deler ud af sine skønheds-favoritter. En af dem, som er placeret højt på hendes hitliste, er Amika un.done texture spray, som giver kedeligt og fladt hår struktur og fylde på ingen tid. Om den siger hun:

Det kan være svært at få volumen og fylde i et fint hår - og ikke mindst at få det til at bevare fylden hele dagen. Mit absolutte favoritprodukt til det er fra det hippe new yorker brand Amika, som fås hos frisører over hele landet. Det er en tørspray, der giver tekstur og virkelig fylde til håret uden at gøre det stift. Løft op i dækhåret og spray blot lidt af Un.done Texture Spray ved hårrødder og en smule på længderne, kram håret på plads for et tilfældigt, afslappet look - eller børst håret på plads, hvis du vil have en mere sat, pæn frisure. Også helt genial, hvis du har brug for mere struktur i håret til en opsætning.

Køb den HER